2777
2789
عنوان

مقایسه خاستگارم و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
۱/چرا ،ولی مثلا داریم درباره خونه حرف میزنیم زرتی میپره درباره اتاق خواب میگه درباره مبل حرف میزنیم ...

حق داری واقعا😑💔 خیلییی رومخه این رفتاررر

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
یه مثال بزن مثلا تو راجب جهاز حرف میزنی یا چ میدونم مدل مبل و این چیزا چجوری میخواد اینجا بحثو به را ...

مثلا راجبه خونه حرف میزدیم 

گفتم که تک واحدی باشه 

گفت اره صدات نره بیرون

گفتم مستر باشه باز یه چیز گفت و الی اخر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱/چرا ،ولی مثلا داریم درباره خونه حرف میزنیم زرتی میپره درباره اتاق خواب میگه درباره مبل حرف میزنیم ...

همه همینن😂😂😂🗿🗿🗿

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
طبیعیه؟

والا من تجربه ایی از رفتار آقایون ندارم نمیدونم وای بچه ها مثل اینکه میگن آره😂💔😂😂😂

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....