2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

152 بازدید | 16 پست

سلام ، کیا ازدواج دوم داشتن ؟؟

چرا کسی که یه بار ازدواج کرده و به هر دلیلی شکست خورده برای ازدواج دوم باید سرش پایین باشه ؟ همه چیو دست پایین میگیرن براش از مهریه بگیر تا بقیه چیزا..

کسی رو دیدید ازدواج دوم موفق داشته باشه؟؟

چطور میشه با اعتماد به نفس بود تو ازدواج دوم ؟؟

اگه کسی تجربه کرده یا دیده بیاین تجربه هاتونو بیاین به اشتراک بزارید شاید به درد کسی خورد 

__ بدونِ اِمضا __

من ندیدم

ی فامیلمون ازدواج دومش زن کسی شد ک همسن باباش بود

فقط همینو داشتیم بقیه ک جداشدن دیگ ازدواج نکردن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستم یه ارایشگاه زیرزمینی داش قیافم نداش مدامم دوس پسرداش و تیغشون میزد باپول اونا رفت ساکشن کردو صورتشو ساخت بعدتوی یه پارتی با یه پسره ک تاجرفرشه اشناشد الان ۱۰ساله شوهرکرده بهش. یه خونه تهران دارن یه ویلا توشمال یه خونه دبی‌ . یه ارایشگاه ب چه عظمت تهران. یه ارایشگام دبی.

بله گلم خیلیا تو ازدواج دوم موفق بودن

حلال خدا بوده و به درد هم نخوردید و جدا شدید 

بهتر از کساییه که بدون هیچ محرمیتی رابطه دارن

تا خودت خودتو بالا نگیری کسی بهت احترام نمیذاره

برای چی سرت پایین باشه خلاف شرع که نکردی سرتو بالا بگیر به خودت بناز که تونستی از شرایطی که به هر دلیل رضایت نداشتی خودتو نجات دادی منم ازدواج دوممه راضیم خداروشکر 

راستش دخترخالم 10 سال پیش تو 21 سالگی طلاق گرفت🥲بزور با پسر عموش ازدواج کرده بود 2 تا بچه داره بچه هاش از نظر عقلی سالم نیستن ازمایشاشون بهم نمیخورد تواین 10 سال شوهر سابقش ازدواج کرد بچه دار شد هردوبچه هارو گزاشته پیش دخترخالم 

اون طفلی خوشگله خانوم هرکی میاد خاستگاری میگه بچه هارو بفرس پیش باباشون ولی قبول نمیکنه میگ تا کی اون میتونه نگهشون داره رد میکنه سرنوشت خیلی خیلی غمگینی داره تو اوج جوونی خوشگلی با 2 بچه مریض💔

برای چی سرت پایین باشه خلاف شرع که نکردی سرتو بالا بگیر به خودت بناز که تونستی از شرایطی که به هر دل ...

همسرتونم قبلا ازدواج داشتن  ؟؟   شرایطتتون مثه هم بود ؟؟؟؟

__ بدونِ اِمضا __