2777
2789
عنوان

باورم‌نمیشه طلا اینقدر رفت بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 19 پست
حداقل یکی هست والله بااین وضع جالبه ربط گرونی و بچه نمیدونید ،عزیزم دیگه مردم عاقل شدن این تبلیغات ک ...

استدلال شما:

هرچقدر گرونی بیشتر باید فرزند کمتر باشه. پس هرچقدر رفاه بیشتر باید فرزند بیشتر باشه. با استدلال شما نتیجه میگیریم کشورهای پیشرفته احمقن دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استدلال شما:هرچقدر گرونی بیشتر باید فرزند کمتر باشه. پس هرچقدر رفاه بیشتر باید فرزند بیشتر باشه. با ...

کشورهای دیگه با ما مقایسه میکنی ،اونا کشور جهان سومی نیستن ،اختلاس و پارتی بازی بیداد نمیکنه ،طمع و بی رحمی نیس ،ثبات اقتصاد و آینده نگری دولت خودش آینده بچه می‌سازه، خوبه مثل آفریقایی و غزه و فلسطین فقط زاد و ولد کنیم ؟

شما هرجور که دوس داری فکر کناما اگه پدر مادرها مثل شما فکر میکردن الان کسی توی این مملکت نبود. شب خو ...

خوب نباشه ادم بد بخت بیاد چه کار ، شاید شما مشکل نداشته باشی پاره تنت بشه کارگر وحمال صبح بره شب بیاد که فقط شکمش رو سیر کنه و پول کرایه خونه بده من دوست ندارم ،برده و کارگر یا کلاه بردار واختلاص گر تحویل جامعه بدم،  جامعه سالم  ملت درست تحویل این دنیا  می ده ،والسلام