2777
2789

من ۶ ماهه اقدامم باردار نشدم بیشتر از یه ساله ازدواج کردم دختر عموم که آذر ماه ازدواج کرده حامله س

عمه م هم زنگ زد به مامانم خبر بارداریشو داد و به مامانم گفته پس دختر تو چرا نمیاره همسن و سالای دخترت همشون ۲ تا بچه دارن مامانمم گفته دخترم فعلا نمیخواد زوده... انقد دلم شکسته این حرفارو شنیدم گریه هم کردم

درسته ها دختر عموم سنش از من بیشتره ولی انصاف نبود اون زودتر از من بچه دار شه من قبل اون ازدواج کردم و واقعا هم دلم بچه میخواد توروخدا دعام کنید منو سر نماز هاتون سر دعا هاتون دعام کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پریودامم چهار ماهه همش عقب جلو میشه نمیدونم چرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نباید ناراحت بشی 

کار عمت اشتباه بوده 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ان شالله که بچه دار شید و رفتار عمت هم زشت بود 

ولی انصاف نبود اون زود تر از تو بچه دار ش؟! 😐

مگه دست اونه ؟؟ 

مگه دست انصاف؟؟

یعنی برای چی باید میزاشت بعد تو باردار میشد؟!

شاید تو ۱۰ سال دیگم باردار نمیشیدی یعنی اونم باید ۱۰ سال صبر میکرد ؟! ( دور از جونت ان شالله ک بشی ) 

وااااا چ توقعاتی داریدا

یک روز درمیون از بعد پاکی اقدام باش حتما حالت سجده اقدام کن اگه پرولاکتینت بالانیست پیاز درمانی و حتمااااا انجام بده هویج و انجیر هم بجوشون سرچ کن تو همین نی نی سایت

البته من کلی هم مکمل استفاده کردم بی تاثیر نبود تخمکو تقویت میکنه ویتامین دی زینک ای امگا سه اهن اوابوست کیوتن همون ماهم نتیجه گرفتم بعد یکسال انتظار تا سه ماه اینکارارو انجام بده

ولی خدا باید هوامو داشته باشه نزاره آدمایی مثل عمه م فرصت کنن از این حرفا بزنن بهم

قشنگم این ربطی به خدا نداره 

بنده ی خدا هست ک مرتکب اشتباه شده 

هر کار خدا یه حکمت داره و مطمئن باش بهترینا رو برات در نظر گرفته🌹حالا توی این راه ممکنه بنده های خدا یه سری حرف ها بزنن یا کار هایی رو انجام بدن ک اشتباهه 

اینا ربطی به خدا نداره 

بنظرم به حرفای دیگران توجهی نکن💜روی کار خودت تمرکز کن و به خدا هم امید داشته باش و توکل کن 

مطمئن باش همه چی عالی پیش میره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ان شالله که بچه دار شید و رفتار عمت هم زشت بود ولی انصاف نبود اون زود تر از تو بچه دار ش؟! 😐مگه دست ...

نخیر نمیگم اون نباید میزاشت... به من چه ربطی داره اصلا

منظورم اینه اونم بچه میخواست منم میخوام من ۶ ماهه دارم انتطار میکشم از قبل عروسی اونم اقدامم ولی اون تا خواست شد.. 

هعی خدا باید انصاف داشت💔 البته قربون مصلحت خدا برم شایدم مصلحتشه ولی من باید تا عروسی اون باردار میشدم نه اینکه اون بیاد عروسی کنه بچه دار شه من هنوز بمونم

من واقعا از ته دلم بچه میخوام

اگه خودمم بچه داشتم اصلا چیکار داشتم به این و اون.. اصلا خوشحال میشدن از بچه دار شدن همه... ولی تا خبر بارداری دختر عمومو شنیدم انقد دلم گرفت چشام پر شد به زور خودمو نگه داشتم جلو شوهرم که گریه نکنم💔

خدایا توروخدا به همه میدی به منم بده❤❤❤

نخیر نمیگم اون نباید میزاشت... به من چه ربطی داره اصلامنظورم اینه اونم بچه میخواست منم میخوام من ۶ م ...

طوری گفتی انصاف نبود اگر مقصر اون 

تنبلی تخم دانتو رفع کن و اقدام کن ( دوستم تنبلی داشت رفت دکتر الان بچه داره ) اوکی میشه اقدام کن

ان شالله که خدا بجای یکی ۳ـ۴ بهت بده