2777
2789

گوجه و بادمجان و کدو و فلفل دلمه + کلم و پیاز اگه برگ انگورم باشه عالیه .

مواد داخلشم پیاز و تودلیای کدو و بادمجان با سبزی و رب و ادویه س با رب+ برنج

تکه های مرغ هم میذارم لابلای دلمه ها و آب مرغم می‌ریزم داخلش تا بپزه

یه کمی که پخت دانه سماق رو میجوشونم بعد صاف میکنم می‌ریزم داخلش تا حسابی بپزه و جا بیفته.

شما چکار می‌کنید؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای دلمه گوجه و بادمجون و فلفل دلمه تقریبا همین 

اما برای برگ بو و دلمه کلم 

سرکه و شیره میزنیم 

دلمه رو میپیچیم میچینم تو ظرف روش یک بشقاب میذارم اب میریزم و  سرکه و شیره اضافه میکنیم میذاریم تا جا بیفته 

فعلا امضا ندارم

دلمه ب سبزیجاتشه (البته من نمی‌دونم چیان مامانم درست می‌کنه دیدم ) و حبوبات هم داره عدس و لپه و برنج و چرخ کرده و پیاز داغ

مامان من با شیر میپزه اصلا با آب قبول نداره 

بعد پیاز داغ و رب و زرشک موقع سرو روشون میریزه

برای دلمه گوجه و بادمجون و فلفل دلمه تقریبا همین اما برای برگ بو و دلمه کلم سرکه و شیره میزنیم دلمه ...

وه ترکیب سرکه شیره خیلی باحاله یه دفعه بزنم منم

هر چند دلمه رو ما ترش و تند میکنیم اما ملس هم کیف میده

دلمه ب سبزیجاتشه (البته من نمی‌دونم چیان مامانم درست می‌کنه دیدم ) و حبوبات هم داره عدس و لپه و برنج ...

بله دیدم این مدلی هم می پزن.سبزیجات من خیلی چیزا میریزم تقریبا هر چی دستم بیاد😀

اما لپه نه

وه ترکیب سرکه شیره خیلی باحاله یه دفعه بزنم منمهر چند دلمه رو ما ترش و تند میکنیم اما ملس هم کیف مید ...

من برای برگ بو و کلم فقط اونو دوست دارم خیلی لذیده 

کلا دلمه دوست دارم اما بچه هام متنفرن 😭😭

ترکیب داخلش هم برنج و لپه و سبزی و گوشت چرخ کرده میزنیم

فعلا امضا ندارم
من برای برگ بو و کلم فقط اونو دوست دارم خیلی لذیده کلا دلمه دوست دارم اما بچه هام متنفرن 😭😭ترکیب د ...

امان از بچه ها.دلمه برگ مو عراقیا ماست می ریزن با دنبه و شوید و پیازچه خیلی باحاله اونم