2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرم ضایع بازی در اوردم یا ن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا عیب نداره ما ازدواج کردیم میرفتیم خونشون قسم میخوردم که مادر شوهرم دست نزنه به ظرفا میگفتم ...

چه مادرشوهر خوبی من وقتی خونه مادرشوهرم بودم انقد ظرفارو بهم میکوبید که یعنی من دارم ظرف میشورم از بس بد جنسه

چه مادرشوهر خوبی من وقتی خونه مادرشوهرم بودم انقد ظرفارو بهم میکوبید که یعنی من دارم ظرف میشورم از ب ...

مال منم انتظار داره ظرف بشورم اگه نشورم میره تو قیافه اخرم گله می‌کنه فلان موقع ظرف نشستی 🤣

مینیمال 
مال منم انتظار داره ظرف بشورم اگه نشورم میره تو قیافه اخرم گله می‌کنه فلان موقع ظرف نشستی 🤣

من الانم میرم خونشون ظرفایی که خودشون خوردن رو توقع داره من بشورم منم نمیشورم میگم بزار ناراحت بشه  دوروز دیگه یادش میره 😅😅

مادرشوهر منم قابلمه نمیذاشت بشوریم😃 می‌گفت زورتون زیاد نیس تمیز نمیشورین😂 قابلمه هاش رویی بود و خودش میسابوند حسابی که سفید میشدن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ضایع نیست شوهر من بعد اینهمه سال من وقتی دست تنهام میاد میشوره. تازه من قابلمه اینا رو میگم خودت بشو ...

اره اینم تمیز میشوره ولی تیز نیس خیلی فس فس میکنه