2777
2789
عنوان

خانومای که شم اقتصادی خوبی دارن لطفاً بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست
خب پس چرا پول بی زبون رو میخوای بخری فقط برای کلاس گذاشتن برو سرمایه گذاری کن دختر فامیل رو ولش

بخدا سرم داره میترررکه از صب 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سی داشتم نیم گرفتم برا روز مبادا. زودتر بگیر تا همین ام از دست ندادی

امروز که دیگه شب شد باهاش حرف میزنم فردا ببینم راضی میشه بریم بگیریم چیزی

اخه چرا ببین ادم از اینده خبر نداره که یه وقت درآیند خواستی بری مسافرت خارجی یا خدایی نکرده مشکلی بر ...

خوب گوشی رو هم میشه فروخت 

نه خواهر شوهرم شل تر ازایناس که ببره سه سال پیش گفتم بیا بریم ترکیه پولم داشتیم 

نیومد 

پولم حیف و میل کرد برای ماشین وسیله خرید 

من اگه تمام طلاهای دنیا داشته باشم بازم میخوام😅هیچ وقتم پول جای اپل نمیدم مگه اینکه خیلی پولدار باش ...

ببین یه خونه داریم یه کوییک 

یعنی میگی نگیرم گوشی؟

ببین یه خونه داریم یه کوییک یعنی میگی نگیرم گوشی؟

اولویت های هر کسی فرق میکنه ولی منم خداروشکر خونه و ماشین داریم ولی تا میتونم طلا میخرم و الانم چقدر پشیمونم که چرا جوونتر بودم این کارو نکردم و تازه دو ساله شروع ب خرید طلا کردم