2777
2789
خیلی ممنون و اینکه امیدی هست قبول کنن ؟🥲

ارهههه 

ولی بازار کار ندارن ها(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

میکروبیولوژی با سوابق تحصیلی توی دانشگاهای غیر انتفاعی میشه بدون کنکور قبول شد و اینکه اره شهر دیگه ...

وای خیلی ممنون 

امیدی هست که قبول کنن ؟ من معدل کتبی نهاییم پایینه ولی معدل دیپلمم خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تا اونجایی که میدونم ظرفیت زیاده ولی مگه چند نفر معدل بالای ۱۹ دارن؟ مخصوصا با این قانون جدید و ا ...

خب هرکی معدل بالای ۱۹ باشه گفتند قبول میکنند خیلی قبولی سخت شده اونی که میگن باسوابق از اسمش معلومه سوابق بالا خیلی ها معدل بالای ۱۹ هستند هر سال سخت تر قبول میکنند ولی درکل آخرش هم که بری بازار کار هم ندارع بدرد نمیخوره من از هر کی شنیدم و خودم تحقیق کردم خوب نیست میگن بازار کارشون 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

معدل دیپلمش ۱۷ بود ؟

معدل کتبی نهایی 

معدل شما چنده؟

ولی من دیدم با نمرات پایین قبول شدن فکر کنم به رشته و دانشگاه هم ربط داره ولی حالا موقعش که شد تو انتخاب رشتتو بکن به احتمال زیاد قبول میشی

معدل کتبی نهایی معدل شما چنده؟ولی من دیدم با نمرات پایین قبول شدن فکر کنم به رشته و دانشگاه هم ربط د ...

من پایینه معدل نهاییم متاسفانه🥲 

من میکروبیولوژی یکی از شهرستان های مشهد رو میخواستم 

خانوما من مدرک دیپلمم برج یازده میگیرم میتونم برای دی انتخاب رشته کنم ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔