2777
2789
عنوان

شما مراسم حنابندان داشتین

87 بازدید | 14 پست

شوهرم میگه نگیریم خرج اضافس باید کلی پول شام و آرایشگاه و لباس بدم

منم بهش گفتم لباس با خودم تو فقط پول آرایشگاه بده

کسی هم دعوت نمی‌کنیم که بیان برای شام. خانواده شما بیان خونه ما دور هم حنا ببندیم اما مادر شوهرم میگه نه یا کلا میگیریم یا اصلا نمیگیرم

(نزدیک ۱۰۰۰ نفر مهمون داریم)

چیکار کنم بنظرتون؟ پیشنهادم بد بود؟

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

اصلا ضروری نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا یه حنا که فقط خواهر برادرا باشن خیلی هم خوبه

منم همین رو میگم

خانواده شوهرم بیان خونه ما حنای همدیگر رو ببندیم و دور هم شام بخوریم.چه اصرار به که خاله و عمو بیان

حنابندان ۱۰۰۰ نفر؟معمولا فقط خانواده عروس داماد هستن

کل مهمون های عروسی هزارنفرن اگه بخوام حنابندون شام بدم حداقل باید۵۰۰نفر رو شام بدم

چرا مادرشوهرا تو هرچیزی خودشون رو قاطی میکننبه شوهرت میگی من حنابندون دوس دارم اونم فقط خودمون اونم ...

از خدامه بنده خدا

مادر شوهرم میگه اگه خواهرام بفهمم حنابندون گرفتم و دعوتشون نکردم ازم دلخور میشن😐

از خدامه بنده خدامادر شوهرم میگه اگه خواهرام بفهمم حنابندون گرفتم و دعوتشون نکردم ازم دلخور میشن😐

وقتی هیچکی نی خواهرا غلط میکنن گله کنن مگه نمیبینن خرج گرونه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دقیقا پارسال شب ارزوها حنابندونم بود، خ قشنگه حنابندون بگیر بنظرم

آخی عزیزم چه خوب😍

الان خیلی سرده

خدا قسمت کنه برای بهار عروسی بگیریم

وقتی هیچکی نی خواهرا غلط میکنن گله کنن مگه نمیبینن خرج گرونه

همینو بگو من آرایشگاه میریمو میام خونمون خیلی دلش بخواد بیاد حنای عروسش رو ببنده دلش هم نخاد نبنده.همونجا خونه ی خودش بشینه.منم حنای شوهرم رو می‌بندم