2777
2789
عنوان

میشه بیاین واقعا به مشورتتون نیاز دارم لطفا بچه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید دخترای فامیلشن سختشه حذفشون کنه روش نمیشه

تو پیج همه ی مردا ی سری از فامیلاش هستن دیگه دلیل نمیشه کسی شوهر یا نامزدشو مجبور کنه ک انفالو کنه اونم بی دلیل.این واقعا خواسته ی بیجاس

رفتارت درست نبوده عزیزم سر این مسائل چرا چالش درست میکنی ی پیام میدادی و خیلی منطقی توضیح میدادی که میخواستی واکنشش رو ببینی وگرنه بودن اون دخترا ارزشی نداره برات ازش ناراحت شدی و توقع این رفتار و نداشتی بعد 

چهار سال نیاز به توهین نبود که

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

کارش زشت بود اشتباه تو باید براش مهم تر میبودی مهم بودن از همینجا ها میاد این یک

دو اگر بحثت ازدواج این دغدغه چیزی نیست و کوچیکه

اگر تو مسائل دیگه اوکیع و میخای جدی نگیر ادامه بده

وگرنه مشکل دیگه داره جدا شو 

رفتارت درست نبوده عزیزم سر این مسائل چرا چالش درست میکنی ی پیام میدادی و خیلی منطقی توضیح میدادی که ...

همش‌میگم اون دخترا مهم تر بودن ک حاضر شد من برم بازم اونا ت پیجش باشن؟

خب عزیزم شما اگه اینجوری پیش برید بعد ازدواج از هم خسته میشین خیلی بهش گیر نده ازادش بزار در عوض بهش عشق بده در حدی که اونقدر دوست داشته باشه که به خیانت فکر نکنه مردهایی که ازاد هستن کمتر خیانت میکنن اگه خیلی بهش گیر بدی باهات لج میکنه و زحماتتون به هیچ میره

خب عزیزم شما اگه اینجوری پیش برید بعد ازدواج از هم خسته میشین خیلی بهش گیر نده ازادش بزار در عوض بهش ...

من الان همش‌میگم اون دخترا مهم تر از من بودن من اگ جلو دشمنم اینطوری گریه میکرردم دلش میسوخت میرف حذف میکرد ولی این حاضر شد من برم ولی بازم حذفشون نکنه خب این برام معنیه خوبی نمیده احساس میکنم براش مهمه ک چیزایی ک اونا از خودشون میزارنو ببینه و بهشون چشم داره درحالی خیلی پسر چشم پاکیه فکر میکردم جز من ب هیچکس چشم نداره ولی با این کارش ک حاضر شد من برم من انقد گریه کنم ولی بازم نرفت حذفشون کنه و اونارو ترجیح داد نظرم عوض شد

من الان همش‌میگم اون دخترا مهم تر از من بودن من اگ جلو دشمنم اینطوری گریه میکرردم دلش میسوخت میرف حذ ...

خب شاید ناراحت شده ببخشید ولی پسرا از دخترایی که زیاد گیر میدن غر میزنن یا گریه میکنن خوششون نمیاد

عزیزم سوال اصلی این تاپیکت چی هست؟

کلا مشکلاتمون از همینجا شروع شد میخوام بدونم مقصر منم؟

من همش فکر میکنم براش بی اهمیت و بی ارزش بودم ک حاضر شد رابطش ب اینجا کشیده بشه ولی اون چندتا دختر فامیلش رو انفالو نکنه...

کلا مشکلاتمون از همینجا شروع شد میخوام بدونم مقصر منم؟من همش فکر میکنم براش بی اهمیت و بی ارزش بودم ...

حقیقتش از نظر بنده رابطه یک چیز دو طرفه هست 

باید هر دو سر طناب کشیده بشه که برد برد و باخت باخت و برد و باخت ایجاد بشه 

و قطعا اون ور قضیه هم مقصر هست 

البته بنده شما رو زود قضاوت نمی کنما 

چون جای شما نیستم که بگم چرا این کار رو کردید و بابد یا نباید فلان کار رو می کردید 🌹

اما خب به جای احساس گناه، اگر می خواید ارتباط دوباره بهتر بشه، با صحبت کردن و روش های ارتباط موثر و جبران کردن جبرانش کرد 

و اگر هم قصد کات هست نذارید حرفی توی دل تون بمونه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
حقیقتش از نظر بنده رابطه یک چیز دو طرفه هست باید هر دو سر طناب کشیده بشه که برد برد و باخت باخت و بر ...

مرسی عزیزم من بنظرت پسری ک حاضره رابطش خراب شه ولی باز اونارو حذف نکنه یعنی ب اونا چشم داره؟🥲