2777
2789

توروخدا چندتا خانم عاقل نظر بدن من خودم خیلی زودرنج و حساسم میخوام نظر‌چهاارتا خانم عاقل و صبور رو بدونم

۴ ساله با یه نفرم خیلی خیلی همو دوست داریم الان تازه بعد از چندسال خانواده من رضایت دادن و فعلا درحد رفت و امدیم بدون هم اصلا نمیتونیم ولی چندروزه بشدت مشکل پیدا کردیم همش دعوا و بحث و قهر 

اگر هستین بگم ماجرارو؟چون یکم طولانیه میدونم اینجا بنویسم هیچکس نمیخونه ولی همه رو کامل تایپ‌کردم اگ هستین اعلام حضور کنید ک بزارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماجرا از این قراره که ۳..۴ روز پیش همینطوری الکی ب نامزدم گفتم دخترای تو پیجتو حذف کن(میخواستم ببینم عکس العملش چیه) اینم بگم ک ت پیجش بجز من و چندتا دونه دختر فامیل ک زیر ۵ تا هست هیچ دختریو دیگ اصلا فالو نداره چون بهش گفتم بدم میاد ولی خب حدود ۱۰ تا دختر نامزد منو فالوو کردن ولی اون اونارو فالو نکرده بهش گفتم اونارو حذف کن دخترای فامیلتو هم انفاالو کن(قبلشم یه دعوای وحشتناک کرده بودیم) گفت گیر نده و این کارای خزتو بزار کنار و از این حرفا منم اصلا توقع نداشتم چون گفتم الان میره حذفشون میکنه اصلا احتمال نمیدادم بخاد وایسه بخاطرشون بحث کنه دیگ دعوامون بالا گرفت ولی بااازم حاضر نشد حذفشون کنه منم شروع کردم گریه کردن(حاال روحیم اصلا خوب نیست)دیگه گفت باشه گریه نکن خودتو ناراحت نکن چشم حذفشون میکنم ولی الان نتم ضعیفه (راستم میگف چون پیاماش اصلا نمیومد همش خطا میخورد روبیکا چت میکردیم) بعد گفتم خب باشه دیدم نه اصلا خودشو باز زد ب اون راه همش اینستا انلاین میشه و هیچی ب هیچی منم دوباره باهاش دعوا کردم اونم اصلا هیچی ب رو خودش نیاورد دیروزم مرخصیش تموم شد و رفت سربازی دیگ واقعا کفری شده بودم میگفتم مگ اون دخترا کین ک حاضره گند بخوره ت رابطه ۴ سالش ولی بازم حذفشون نکنه؟دوباره با ارومی با مهربونی گفتم حذفشون کنه (تو راه بود سوار اتوبوس شده بود ک بره)گف الان حال روحیم اوکی نیست نمیتونم گیر نده حوصله ندارم

گفتم اگ‌منو رابططتو میخوای این کار ۵ دقیقه هم وقتتو نمیگیره باز انجام نداد  خیلی بم فشار اومده بود دوباره شروع کردم گریه کردن اصلا حالم بد شده بود باورم نمیشد انقد پافشاری کنه بخاطر بودن اون دخترا ت پیجش (من مشکل قلبی دارم و میدونه ک وقتی گریه میکنم چقدر حالم بد میشه) بازم ب کتفش گرفت و اهمیت نداد منم هرچی از دهنم دراومد واسه اولین بار بارش کردم تا تونستم توهین کردم اونم فقط گف خوبه شعورم داشته باشی بی معرفت منم دیگ اصلا باهاش حرف نزدم و امروزم ک سربازی بود زنگ زد جوابشو ندادم بهش پیامک دادم دس از سرم بردار 

اونم دیگ اصلا پیامی نداد حتی جواب پیامم نداد 

چهارساله باهم بودیم کلی سختی کشیدیم خیلی همو میخوایم این همه عشق و علاقه بینمون بود رابطمون خیلی قشنگ بود واسه همین دوست ندارم سرچیزای الکی خراب شه الان میخوام بدونم اگر واقعا مشکلیه کات کنم...
همش‌میگم اون چندتا دختر فامیلشو بمن ترجیح داد؟دید چجور گریه میکنم بازم حاضر نشد اونارو حذف کنه پس حتما بهشون چشم داره و منو نمیخواد اگ‌میخواست نمیزاشت بخاطر چهارتا دختر رابطمون خراب شه حاضر شد من از زندگیش برم ولی بازم اونارو داشته باشه ت پیجش💔

ببین میتینگی نباش بیخیال چرا انقدر حساس شدی یبار گفتی تمومش کن کششش نده الانم اگر قصدت ازدواج بدون ک ...

خب اینکه حاضر شد من انقد ناراحت شم و باز اونارو داشته باشه خیلی اذیتم میکنه فکرای خوبی ب ذهنم نمیرسه همیشه من کوتاه اومدم خسته شدم دیگه واقعا

حالا کلا بیخیال شو انگار وجود نداشته تموم کن ولی زمان که گذشت هی به خنده و اینا بگو

اگر‌واقعا بهشون چشم داشته باشه چی؟

شوهرم ک نیست بخوام تحمل‌کنم وقتی اینطوری بقیه دخترارو ب من ترجیح میده همه چی رو ثابت میکنه خودش...

میخوام کات کنم ولی نمیدونم چجوری نمیتونمم بدون اون💔