2777
2789
عنوان

آدم پولدار سیم کارت میلیاردری میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 43 پست
آدم پولدار سیم کارت میلیاردی نمیخرهاز اول داشتهآدم نوکیسه میره میخره که برای خودش اعتبار جعلی درست ک ...

دمتون گرررم اوپرا جان حرف دلمو زدید بجاو بموقه چقد بد زمونه ای شده به عده نو کیسه یچیزای فضایی مد میکنن ادمای اصیل خیلی کم شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم پولدار سیم کارت میلیاردی نمیخرهاز اول داشتهآدم نوکیسه میره میخره که برای خودش اعتبار جعلی درست ک ...

دقیقا آفرین 

ما خودمون الحمدالله مشکل مالی نداریم نمیگم تو قصر زندگی میکنم ولی خیلی تو زندگی محاسبه گر و اقتصادی عمل میکنیم نه که به خودمون زجر بدیم ولی اصلا اهل بریز و بپاش های الکی و دهم پر کن نیستیم 

دمتون گرررم اوپرا جان حرف دلمو زدید بجاو بموقه چقد بد زمونه ای شده به عده نو کیسه یچیزای فضایی مد می ...

به شماره خالی هم نیست 

آدم نگاه میکنه دست کیه و خودش متوجه ماجرا میشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم یه سیم قدیمی گرون دارم 

گرون نخریدم اون اوایل که سیم همراه اول اومد مادرم یکی گرفت والان مال من شده بکار خودش نمیاد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

سیمکارت خیلی مسئله مهمه مخصوصا برای افرادی ک آشنایی با بیزینسشون از راه تماس تلفنیهپدر من سال ۱۳۸۰ پ ...

خدا پدرتون رو حفظ کنه 

سال ۸۰ سیم کارت توی بازار ۱۰۰ هزار تومن بود

رندش برای تهران دو میلیونپدرتون بد ضرر کردن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خب اون پولداره هم بلاخره ی روزی خریده دگ

اون اوایل که سیمکارت ها اومدن شماره های 091... گرون نبودن معمولی به حساب میومدن الان جز گرون هان

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

والا طرف طلافروشه خطش ۰۹۳۳ یا ۰۹۱۸طرف مولتی میلیاردر کشاورزی کلی داره بازم ۰۹۱۸از اونور طرف یه بدبخت ...

خیلی ازین شماره هارو افراد سرشناس شرکت ها میگیرن تا وقتی ناشناس تماس میگیرن شرف مقابل بهشون جواب بده و بفهمه طرف آدم حسابیه

اونایی که برای پز و...میگین اقلیت هستن که خب پولشون هم باد اوردس

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون اوایل که سیمکارت ها اومدن شماره های 091... گرون نبودن معمولی به حساب میومدن الان جز گرون هان

خب آخه اون موقع ها هم خیلی ها اصلا گوی نداشتن پول نداشتن ک بخرم پولداران معمولا گوشی داشتن مثلا من یادمه بچه بودم تلفنم نداشتیم چ برسه موبایل

من همسرم و پدرش خیلی پولدارن خیلی زیادولی خط همسرم ۹۱۹ هست🤣🤣گوشیش هم شیائومیمیگه باهمینا راحتمپدرش ...

شاید به کارشون نمیاد وگرنه هر آدم پولداری که نمیخره اونایی که به کارشان میاد دنبالش میرن

خدا پدرتون رو حفظ کنه سال ۸۰ سیم کارت توی بازار ۱۰۰ هزار تومن بودرندش برای تهران دو میلیونپدرتون بد ...

عزمزمه راستش من ۸۰ هنوز بدنیا نیومده بودم این رو از مادرم شنیدم البته ما اصفهان ساکنیم و اون زمان یه زمین بزرگ رو کمتر از ۱ تومن خریدن برای ساخت و ساز و ۲ برابر پول زمین رو خط خریدن از ارقام دقیق خبر ندارم