2777
2789

ب اسکرین شاته تاپیکای سمم اضافه شد🤝

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گرفتم ولی فک کنم شما پزشکی اشتباه خوندی 😅اسیدی یا قلیایی بودن محیط واژن و رحم روی اسپرم ها و تح ...

من گفتم قبل بارداری ممکنه ولی بعد تشکیل جنین خیر میتونید تو کامنت پایینم ببینید

در ضمن تاپیک این بود که میشه جنسیت رو عوض کرد؟ اصولا عوض کردن یعنی یه جنسیتی وجود داره و قراره تغییر کنه 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مادر هم بی تاثیر نیست اینکه محیط رحم برای ایکس ها مناسب تر باشه یا وای

اصلا صددرصدی نیست این قضیه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ن قربونت برم زن فقط کروموزومجنسی ایکس ایکس داره مرد ایکس ایگرگ پس زن فقط کروموزوم ایکس میده و مرد اگ ...

همین برای همتون حوصله دونه دونه جواب دادن ندارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من گفتم قبل بارداری ممکنه ولی بعد تشکیل جنین خیر میتونید تو کامنت پایینم ببینیددر ضمن تاپیک این بود ...

منم همون قبل بارداری گفتم و اصلا با سوال اسی کاری نداشتم جواب یه کاربر دیگه رو دادم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
مادر هم بی تاثیر نیست اینکه محیط رحم برای ایکس ها مناسب تر باشه یا وای

چه ربطی داره رحم فقط باید برا نگه داری بچه مناسب باشه ربطی به جنسیت نداره تخمک مادر کروموزم x داره بستگی داره کدوم یکی کروموزم پدر کنار مادر بمونه

یعنی چی قبل لقاح یا بعدش؟ قبلش با توجه به محیط بدن خودت که اسیدیه قلیاییه یا مواد غذایی و دارو آره میشه یه کاری کرد ولی بعد لقاح که دیگه شکل گرفته میخوای چیکارش کنی!

چه ربطی داره رحم فقط باید برا نگه داری بچه مناسب باشه ربطی به جنسیت نداره تخمک مادر کروموزم x داره ب ...

ربط داره 

وقتی محیط اسیدی باشه ایکس ها راحت تر حرکت میکنن و بیشتر زنده میمونن

محیط قلیایی هم بنفع ایگرگ هاست