2777
2789
عنوان

آبجیا میشه راهنماییم کنین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن در این حد

خب اینو ازم پرسید منه احمق هم گفتم نه بابا مگه خر شدم الان ازدواج کنم؟🥲😂

چند شب بعدش توی مهمونی زنونه داشت میگفت که رفتم برای عروس آیندم(همین یه پسرو داره کلا) طلا خریدم که شب بله برون بهش هدیه بدم ولی پسرم گفته که تا ۲۷ سالگی زن نمیگیرم...

(مرد آخه ۲۷ سالگی؟ دیگه پیر میشی اون موقع بچه دار نمیتونی بشی😂😂😂😭 دوقلو هم دوس داره)

مهندسی طراحی داخلی میخوندهآخه من چه سوالی راجب مهندسی طراحی داخلی داشته باشم؟😂😭من خودم ریاضیو از 6 ...

مردا از دختر با اعتماد بنفس و اجتماعی خوششون میاد

تو اگه دکتر باشی وظیفه خودت میدونی که برای نجات جون یه بیمار از جلد خودت بیرون بیای. حتی اگه اجتماعی نباشی در موقع ضروری بلند حرف میزنی قاطع عمل می کنی و دست و پاتو گم نمی کنی

اگه بدونی خوشبختی خودت و اون بستگی به اقدام تو داره ناخودآگاه عملکردت فرق می کنه با اعتماد بنفس ظاهر میشی

مثلا ازش بپرس تو چشم انداز رشته ای که می خونید دنیا به سمت طراحی های مینیمال پیش میره یا پرزرق و برق تر و شلوغ تر میشه

یا مثلا بهترین طراحیی که به نظر شما تا مدت زیادی از مد نمی افته چه طراحیه. خودتم یه اطلاعاتی در این مورد داشته باش که بحثتون طولانی بشه و بتونه با افکار و طرز فکرت آشنا بشه

از کجا می‌دونی دوقلو میخادمعلومه خیلی ذوقشو ذاری

مامانش گفت🥲😂 تازه یه دختر یه پسر دوست داره. کلا عاشق بچه اس! وای آره... اصن نمیفهمم چرا اینقدر ذوق میکنم براش! حتی وقتی بد خلقی میکنه و پا نمیده😂😂😂

منم دیگه دوقلو دوس دارم😂😂

همیشه میگفتم پسری که من عاشقش میشم باید فک استخونی داشته باشه، بور باشه ، ریش و سبیل نداشته باشه 

دقیقا برعکس اینا شد هم لپ داره هم چشم ابرو مشکیه هم ریش و سبیل داره و من از اون موقع به بعد به طرز عجیبی عاشق ریش و سبیل شدم البته فقط ریش و سبیل خودش🥲😂

خدتو تو دل مادرش جا کن

مامانش کاملا اوکیه باهام

دلسوزی میکنه برام! حرف نمیزنم میگه صدا از سنگ در میاد ولی از ثنا نه! ثنا تا باهاش حرف نزنی هیچی نمیگه! حتی وقتی میرم خونشون روم نمیشه چیزی بخورم برام میوه پوست میگیره به غذا خوردنم توجه میکنه خلاصه تاحالا غیر خواهر و مادرم کسی اینجوری بهم توجه نکرده بود😂😂

مردا از دختر با اعتماد بنفس و اجتماعی خوششون میادتو اگه دکتر باشی وظیفه خودت میدونی که برای نجات جون ...

من بهش سلامم نکردم تاحالا 🥲😂

روم نمیشه بپرسم ازش 

بنظرم بهترین راه فراموشیه... نه؟