2777
2789

طفل بودم دزدکی پیر و علیلم ساختند

آنچه گردون میکند با ما،نهانی میکند):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیمگفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم...حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفل بودم دزدکی پیر و علیلم ساختندآنچه گردون میکند با ما،نهانی میکند):

در انتظار تو میمیرمو در این دم آخر دلم خوش است به دیدن خوابِ گاه به گاهت :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من ن سرودم عمو حسن سروده سسخل جون

واقعا اینکه درمورد آی کیو میگن صحت داره

دور ترین برداشتی که از جملم میشد کرد این بود که منظورم این بود که تو شعر رو برای خواننده نوشتی /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

واقعا اینکه درمورد آی کیو میگن صحت دارهدور ترین برداشتی که از جملم میشد کرد این بود که منظورم این بو ...

عزیزم تو خودت وضع ای کیوت اصلا خوب نیست اصن متوجه نمیشی چی میگی بهتره ادامش ندی 😂😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

منم خیلی شخصیتشون رو دوست دارم 

فیلمشو دیدم تا حالا چندبار

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
واقعا اینکه درمورد آی کیو میگن صحت دارهدور ترین برداشتی که از جملم میشد کرد این بود که منظورم این بو ...

منظور این بود اسی....تو هم اگر جای استاد بودی همینارو میسرودی،آهنگ امشب دلم هوس رطب کرده که نمیسرودی😂کنایه از زندگی غمگین شهریار

نه وصلت دیده بودم کاشکی ای گل نه هجرانت

که جانم در جوانی سوخت ای جانم به قربانت

تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما

چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت

«يُحْيِي وَيُمِيتُ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»‍✨☄️