2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات آمپولی بگیم بخندیم شاد بشیم یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست

من خودم خاطره خنده داری ندارم ولی یبار رفته بودم تزریق یه آقا با خانمش اومده بود آمپول بزنه مرد ۵۰ ساله اینقدر غر زد عد هم از ترس میگفت نمیخوام خلاصه تا پرستار پنبه زد این دادش رفت هوا پرستار گفت بابا پنبه الکلی زدم  زنش از خجالت آب شده بود 

حالا آمپول که زدنش داد میزد 

بعدش که رفت پرستاره به زنش گفت من اکه جات بودن ازش طلاق میگرفتم 🤣🤣

یه سری یه سرم داشتم...نمی دونم چرا قبلش یه کم دلشوره داشتم...سرمش طوری بود که خود دکتر باید میزد....

بعد نمیدونم این سرمه مشکل داشت ،،،چی بود،،،،دکتره هر چی میزد سرمه حرکت نمیکرد..قطره قطره میومد توی سیم به جای لینکه یک سره بیاد....دوبار از یه دستم امتحان کرد نشد....بعد گفت اون یکی دستت رو بیار ،،،اون یکی دستم امتحان کرد بازم نشد...آخرشم گفت ببخشید من تلاشمو کردم....هم پول سرمم رفت،هم ۱۷۰ پول سرم زدن گرفت منشیش...میگم خانم مگه من سرم رو زدم؟

میگه عزیزم بلاخره دکتر وقت گذاشت و تلاششو کرد....

کلی هم دستم باد کرد بعدش....آخرین باری بود که رفتم پیش اون دکتره

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم خاطره خنده داری ندارم ولی یبار رفته بودم تزریق یه آقا با خانمش اومده بود آمپول بزنه مرد ۵۰ س ...

🤣🤣🤣😂 پرستاره هم کاسه داغ تر از آش بوده هاا 

ولی استرس اون پنبه خیلی زیاده