2777
2789

آقا من تقریبا تازه عروسم یعنی هنو هیچی بلد نیستم و اصلا سیاست ندارم چیزی هست بهم بگید ک منم یاد بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه تمیزی خونت برنامه ریزی داته باش هر روز یه جا رو تمیز کن.گار و هر شب دستمال بکش. ظرف نزاز بمونه. لباسا یه ماشین شد بشور. 

یه روز درمیون گردگیری کن.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هميشه صبح زود بلند شو به خودت برس 

ناهارتو بذار

خونه تو مرتب كن بعد تو تايم اضافى اگه دوست داشتى بخواب

اين طورى اگه زيادم خوابيده باشى و كسى هم احيانا سر زده بياد مى بينه خونه ت تميزه و همسرتم اگه بياد مى بينه ناهارت حاضره و خونه تميز جا براى بحث نمى مونه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
باشه در چ مورد؟چنسالته؟

۲۱ سالمه کلا نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم هیچی نمیدونم 

مثلا در هفته کلا سه بار غذا درست کنم یا یه آخر هفته خونه تمیز میکنم احساس میکنم خیلی مونده تا یاد بگیرم چجور ب زندگیم بریم

واسه تمیزی خونت برنامه ریزی داته باش هر روز یه جا رو تمیز کن.گار و هر شب دستمال بکش. ظرف نزاز بمونه. ...

نهار چی همیشه مشکل دارم باهاش خیلی اوقات غذا درست نمیکنم و احساس بدی میگیرم 

ناهار شام برنامه بنویس بزن در یخچال قورمه قیمه مرغ استانبول ته چین ماکارونی آبگوشت شام سالاد الویه سالاد ناکارونی املت پیتزا کته خوراک مرغ کوکو شامی کتلت با انواع سالادها و سبزیها هرشب ی چی درس کن با توجه ب محتویات یخچالت خونه رو هم اگه بچه نداریسه روز یک بار تمیز کنی خوبه.ب شوهرتم ک هر دوشب یبار برسی عالیه دیگه چی بگم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

یه سری از کترای ناهارت و از شب قبل انجام بده

پیاز داغ اماده کن تو یخچال تو ظرف همیشه داشته باش خیلی جلو میافتی تو اشپزی.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔