2777
2789

بعد اون ماجرا دیگه من تلاش نکردم شدم مرده متحرک ولی اون پسره خودش بره جایزه بگیره تلاش کنه روز به روز پیشرفت عکس پست کنه از موفقیتش که بسوزونه منو بعد منه خر که همیشه درسم خوب بود یک روز به امتحانم مونده دارم حسرت خاطرات با اونو می خورم معدلم خراب میشه 

من می دونم این ترن دانشگاه خراب میکنم 😭💔

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

هیچی به جای اینکه بشینم گریه کنم پا میشدم پیشرفت می کردم که اونم بسوزه

پاشو عزیز من هرچی بوده رو بزار پشت سرت می دونم فکر نکردن و فراموش کردن سخته ولی غیر ممکن نیست ❤️

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

هیچی به جای اینکه بشینم گریه کنم پا میشدم پیشرفت می کردم که اونم بسوزهپاشو عزیز من هرچی بوده رو بزار ...

خب اون الان بورسیه آلمان داره میگره معدل الف دانشگاه شد 😭😭😭😭من که همه نمره هام عالی بود 

حتی برای امتحان  که ۱۰ صفحه جزوه بود حتی یکبار هم نخوندم چون گفتم دیگه زندگی من تموم شده 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی به جای اینکه بشینم گریه کنم پا میشدم پیشرفت می کردم که اونم بسوزهپاشو عزیز من هرچی بوده رو بزار ...

یعنی الان تلاش کنم میرسم؟

زندگی من دیگه تموم شده؟؟؟؟😐باور نمیکنم تا این حد بچه باشی؟

من اگه تلاش کنم دیگه نمیرسم خیلی عقبم ازش 😭😭

خب اون الان بورسیه آلمان داره میگره معدل الف دانشگاه شد 😭😭😭😭من که همه نمره هام عالی بود حتی برای ...

خب اتفاقا الان باید بشینی با خودت فکر کنی

که اون اینقدر رابطه یا حالا اون دوستی براش بی ارزش بوده که علاوه بر اینکه فراموش کرده تازه داره روز به روز پیشرفت میکنه و تو رو هیچ جای زندگیش نداره نه خاطراتت نه خودت 

بعد شما نشستی داری بخاطر امتحاناتی که شاید هنوز بعضیاش مونده باشن و شما با درس خوندن بتونی خودت و برسونی بهشون و نمره بالا بگیری حرص می خوری که من نمره دانشگام و دارم خراب میکنن من فلانم من بیسارم ......

خب تو هم سنگ دل شو هرچی عکس و خاطره داری ازش جمع کن بریز دور بشین دو سه ساعت خوب گریه کن که خالی بشی بعد شروع کن زندگیت و نمیگم الان بشینی پای درس تمرکز صد درصد و داری نه چون نا خودآگاه یادت میاد اما روز به روز بهتر میشی 

این حرفا تلخه ولی اگر خوب بخونیش و دلت برای وجود خودت بسوزه مطمئن باش که تموم میکنی این داستان و برای خودت 

تو ارزشت خیلی زیاده جوری پیشرفت کن که بگه‌ کاش باهاش بودم و از دستش نداده بودم عزیز دلم❤️🌱

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

قرار نیست به اون برسی.اونو کلا فراموش کن انگار همچین آدمی اصلا وجود نداشته.تلاش کن به چیز های که خود ...

باش ممنون💔

خب اتفاقا الان باید بشینی با خودت فکر کنیکه اون اینقدر رابطه یا حالا اون دوستی براش بی ارزش بوده که ...

باش سخته واقعا فکر نکردن ولی الان میرم ممنون❤️