۳۵ تومن شد برام سال ۹۹ خریدیم
یه ست مبل چوبی چوبش زیاد خوب نبود راستش ، از همون تولیدیه بوفه و میزتلوزیون و جاکفشی و تخت خواب و میز آرایش و پاتختی هاش رو گرفتیم با یه تلوزیون ایکس ویژن و دوتا فرش ۹ متری و یکم خورده ریزه آشپزخونه شد ۳۵ تومن کلا ، من زیاد گرون و وسایل زیاد و مارک نبردم چون پدر نداشتم بخره ، وسایل آشپزخونه هم مثل ظرف و ظروف و قابلمه و هرچی خورده ریزه بود مادربزرگم اینا از بچگی خریده بودن ، یه سرویس چینی زرین دوتا سرویس آرکوپال، پلوپز ، چرخ گوشت مخلوط کن اینا رو هم یه فامیلمون برام خرید فرستاد دستش درد نکنه ولی نمیدونم بعدها تو صورتم میزنه یا نه
راستی اسی اگه شرایط شوهرت خوبه خودت رو اذیت نکن یه جهیزیه سبک ببر بعدا کم کم میخری
شوهر من قبل عروسی یخچال و جارو برقی و لباسشویی رو خودش گرفت پرده زدن به خونه ، گاز هم رو گازی داشت خود خونه ، بعد عروسی هرچی خواستیم خریدیم چون خونه یکم بزرگ بود ولی وسایل من حداقل تو پذیرایی کم به چشم میخورد بعدها رفتیم میزغذا خوری سبک مبلام سفارش دادیم ، مبل راحتی خریدیم تلفن برنجی و پایه اش رو خریدیم با پایه سماور برنجی، دوتا فرش دیگه خریدیم آینه قدی خریدیم، فرش برا آشپزخونه خریدیم قبلش موکت بود ، خلاصه زیاد به خانواده ات فشار نیار حالا لوازم برقی مارک هم نبود اشکالی نداره برا من پارس خزر بود