2777
2789
عنوان

بچه ها هزینه جهازتون چند شد جمعا🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست

سال ۱۴۰۰ ازدواج کردم همش شد ۵۰۰ 🥲 البته اونایی ک خودمون خریدیم . فرش و تی وی و یخچال با داماد بود . اجاق گاز و هود و سینک و اینام خودش خرید خونمون رو تازه ساخته بودیم شوهرم کابینت کاره خودش خرید اونارو زد .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سال ۹۳ برای ما شد ۵۰ میلیون تازه تمام وسایل هم خارجی بود یخچال ال جی ماشین لباسشویی ال جی تلویزیون پ ...

کاش برمیگشتیم عقب

دیروز قیمت تلویزیون ال جی رو ی کانالی شات گذاشته بود ک شده 2 میلیارد

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

انشااللهبخدا به شوهرم میگم تهش موهام سفید میشه بس حرص میکشم😂

قسطی هم میتونی بخری عزیزم.مارکای ایرانی هم خیلی ارزونترن هم مناسبن.یخچال من الکترواستیله اصلا تو این دوازده سال یکبارم خراب نشده.لباسشوییمم آبسال.خیلی عالیه.اینا هم باکیفیتن هم قیمت مناسبن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دیگه هر مزخرفیو باور نکنید ۲میلیارد شاید چهار پنج سال دیگه در این حد خار و خفیف بشه

نه ارزونشم هست

این ی مدل خاصش بود گمونم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

کاش برمیگشتیم عقبدیروز قیمت تلویزیون ال جی رو ی کانالی شات گذاشته بود ک شده 2 میلیارد

بخدا شاید بگن اونموقعه هم تورم بود وگرون بود ...اما باید بگم پدر من با یه ماشین کار میکرد ...نیسان داشت وبار میبرد خیلی خیلی ساده زندگی میکردیم اما توانایی اینو داشت حداقل جاهاز خوبی بهم بده اما الان یه پدر که با ماشین کارکنه واقعا می‌تونه جلهاز آبرومند تهیه کنه ...شرایط خیلی سخت شده

قسطی هم میتونی بخری عزیزم.مارکای ایرانی هم خیلی ارزونترن هم مناسبن.یخچال من الکترواستیله اصلا تو این ...

اره دقیقا

جدیدا واسه خونه پدریم یه یخچالی خریدیم فقط ظاهرش خوبه

یجوری صدا میده انگار توش موتور برق روشنه

ما ۱۲سال پیش عروسی کردیم جهازم ۱۸تومن همه چی ریز درشت خودمون خریدم ...باورت میشه الان خیلی از وسایلم تو انباری مونده از جعبه باز نشده ...

از تخم مرغ آبپز درست کن تا گریل کبابی ...

مبلمان سلطنتی سرویس اتاق خواب پذیرایی همه چوب بود ..

یخچال ساید 

الان همه وسایلم دموده شده  

ولی همینا رو کسی بخواد بروز بخر فک کنم ۱میلیارد میشه 

.
بخدا شاید بگن اونموقعه هم تورم بود وگرون بود ...اما باید بگم پدر من با یه ماشین کار میکرد ...نیسان د ...

بخدا انقدر سخت شده

تازه شنیدم میخوان وام ازدواج رو بردارن دیگه بدتر