2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید لطفا

68 بازدید | 17 پست

نگاه کنی جواب ندی فحش میدم یچیزی بگو بخدا حالم بده 

من الان یازدهم تجربیم این اساتید رو هم برا سال بعد میخوام با همه این اساتید ارتباط گرفتم کتاب هم نمیخونم
زیست /میخوام فرهمند نیا بگیرم
شیمی / بین فراهانی هادیان فرد بازرگانی موندم
فراهانی کامل باهاش میفهمم و لی سطح پایینه
هادیان فرد مسائلش عالیه ولی مفاهیمش ضعیف کار کرده و حفظیات هم که هیچه
بازرگان هم خوبه ولی تایم کلاساش زیاده
فیزیک /قضاتی و شجاعی موندم
میخوام قضاتی بگیرم ولی میگن قضاتی خوب نیست یحیوی هم داشتم میتونم باهاش نشر الگو بزنم ولی نردبام نه
ریاضی/ میخوام اریان حیدری بگیرم چون هم تکلیفش اجباریه هم سوال سطح بالا کار میکنه کرمی هم خوبه ولی سطح پایینه
زمین / میخوام با همدانی بگیرم همایش رو با چلاجور
درصدتون با این اساتید چند درصده و میتونید کتاب سخت مث نردبام بزنید یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازه کنکور ندادم ولی خب دانش اموزام تازه کنکور میدن و دادن با فراهانی 65 هم زدن شیمی رو تو کنکور پارسال

شما بالاتر میخواید؟ 

فیزیک هم من به شخصه میرحسینی رو پیشنهاد میدم

بخدا نمیتونم از روکتاب بخونم

الان تازه نصف ساله یازدهم رفته میتونی شروع کنی،کم کم از کتاب و درسنامه بخونی

ی گروه مشاوره درسی دارم،هرشب ی ساعت مشخص تو تل سوالاتشون رو از ی مشاور میپرسن

و ی گپ درسی بین دانش اموزا و پشت کنکوریا

خواستی میدم ،خودت ازشون بپرس

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
الان تازه نصف ساله یازدهم رفته میتونی شروع کنی،کم کم از کتاب و درسنامه بخونیی گروه مشاوره درسی دارم، ...

تل ندارم
و بهش فکر کردم میخوام بکنمش 2 تا
حالا این دوتا چی باشه ریاضی کرمی با بقیه هیچ فرقی نداره جزوه همشون یکیه و فقط اریانه که متفاوته

تل ندارم و بهش فکر کردم میخوام بکنمش 2 تا حالا این دوتا چی باشه ریاضی کرمی با بقیه هیچ فرقی نداره جز ...

کدوم درسا درصد کمتری داری؟یا اصلا نمیتونی متوجهش بشی

چون میگی نمیتونی درسنامه بخونی،بنظرم شیمی وزیست درسنامه زیاد داره،و میتونی این دوتا رو کلاس بگیری

ولی برای ریاضی و فیزیک درسنامها کمتره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
کدوم درسا درصد کمتری داری؟یا اصلا نمیتونی متوجهش بشیچون میگی نمیتونی درسنامه بخونی،بنظرم شیمی وزیست ...

اره این بهتره
زیست رو با فرهمند شیمی هم با هادیان فرد میبینم (هم مسائلش خوبه مفاهیمش هم بد نیست حفظیات هم خودم میخونم