2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاید بچهای کلاس ما همه تقلبی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 33 پست
ها ازادمریدم تو سرشون اه اهبابا خود استاد و مراقبا جوابا میدن بشون

وای آزادی چ خوب 

آزاد تهران ؟! 

برا ثبت نام چیا نیاز بود؟!

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی نمی‌دونم ترم چندی ولی من ترم یکم اطلاعی ندارم اگه تو می‌دونی بگو 

من آزاد می‌خونم بعد اولین امتحان ترمم فرداست باید حتماً یه سری وسایل با خودم باشه مثل کارت و کلید و گوشی 

میشه کیفو ببرم سر جلسه بذارم رو میز استاد بعد آخر آزمون بردارم؟ یا اصلاً نمی‌ذارن ببریم داخل ؟

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

ها بخدا کو عدالت اخهگوشی در میارن چک نویس میبرناستادا دیگ بدترررررر جوابارو بشون میدن

اونوقت ما بدبخت از این شانسا نداریم 😭😑

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

اسی نمی‌دونم ترم چندی ولی من ترم یکم اطلاعی ندارم اگه تو می‌دونی بگو من آزاد می‌خونم بعد اولین امتحا ...

منم ترم یکم

وسیله گفتن اصلا نیارین امانت نمیگیرن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
منم ترم یکموسیله گفتن اصلا نیارین امانت نمیگیرن

آخه روی میز به مسئولیت خودمون باشه هم نمیشه؟ بزاریم رو میز فقط حواسمون باشه مثلاً یکی نبره

@بگویاسی

اونا بی سواد بار میان 

تو سعی کن یاد بگیری واسه نمره نخون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937