2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من اصلابرااستفاده نمیخوام برادکوری میخوام چون همش خونواده شوهرم از خونواده جاریم میگنامیگم چه چیز ...

ظروف فیروزه کوبی بخرخیلی شیک اند مثل میوه خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری

ولی قیمتشون بالاستتتت

به نظرم تزئینی نگیر اما عوضش برای سفره خیلی قشنگه اگه هم خواستی برا پذیرایی بگیری مس سیاه قلم بگیر

یه چیزی بگوعزیزم که زیادگرون نباشه آخه همیناروهم بای خودم بگیرم طفلی مامان بابام ندارن 

بگن ب درکواسه حرف مردم زندگی نکن

عزیزم من واسه حرف مردم زندگی نمیکنم ولی پدرشوهرم مادر شوهرم خواهر شوهرم جاری خیلی نیش زبون میزنم چون بابام دستش تنگه من۳ساله توعقدم اماجاریم هنوزیکساله ازدواج کرده هم رفته خونه خودش هم حاملس همسایه های خونه مادر شوهرم خونواده شوهرم هم نیش میزنند دلمومیشکنن همیشه مخصوصابرادرشوهرم وجاریم مادرشوهرم

تو چشم بودنو بلد نیستم و درک نمی‌کنم! 

ولی در کل من قابلمه های مسی دارم چون برای سلامت خیلی مفید هستند و ارزش غذایی موادی که در این ظروف پخته بشن، خیلی بیشتر از سایر ظروف خواهد بود. 

چیز دیگه ای از جنس مس ندارم به جز یه ملاقه که یادگار مادر  بزرگمه🥹💖

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

وای ک من عاشق مسی جات برنجی جاتم  به کابینت کارم گفتن اشپزخونه انتها سمت حال باکس بزنه اونم چهار تا باکس درشت اندازه عرض کابینتا زد  اندازه ۴۰_۵۰ میلیون فقط مسی گذاشتم توش خیلی تو چشمه همش براش گلپر دود میکنم🤣🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عزیزم من واسه حرف مردم زندگی نمیکنم ولی پدرشوهرم مادر شوهرم خواهر شوهرم جاری خیلی نیش زبون میزنم چون ...

خب بگن جوابشونو پرو پرو بده

اگ واسه حرف مردم زندگی نمیکردی انقد برات مهم نبود حرفشون

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
یه چیزی بگوعزیزم که زیادگرون نباشه آخه همیناروهم بای خودم بگیرم طفلی مامان بابام ندارن

ببین هرچی خواستی بگیری که باهاش تو چشم باشی یا رو جاری رو کم کنی نخر 

چیزی رو بخر که در حد توانت باشه و دوسش داشته باشی

اینکه میگی همسرت و خانوادت میگن جاری چی گرفته برات مهم نباشه اتفاقا میگن که شما رو تحت فشار بزارن 

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
وای ک من عاشق مسی جات برنجی جاتم به کابینت کارم گفتن اشپزخونه انتها سمت حال باکس بزنه اونم چهار تا ...

ببینی اینایی که من خریدم کافیه یابیشتربخرم۶تالیوان۶تاشات قهوه،۴تاقابلمه ازبزرگ تا کوچیک،یه پارچ یه تابه یک شراب خوری مسی سه تا سینی مسی،یک کتری قوری و سرویس سماورمسی،۱شیرجوش مسی،دوتاشات قهوه مسی مخصوص خودموشوهرم

باکس اولی ی سینی عتیقه قدیمی  درشت و ی سینی  گرد کوچیک  میوه خوری شکلات  خوری اجیل خوری دو تا قندونه 

دومی سرویس سماور سیاه قلم کار شده برنجی با سینی زیرش و پارچش و   قوریش همچی 

سومی اجیل خوری شکلات خوری میوه خوری شیرینی خوری  هاونگ چراغ نفتی برنجی اخریم دو تا قابلمه  دو تا ماهی تابه و سه تا لیوان ی پارچ و ی شیر جوش گذاشتم  

ببینی اینایی که من خریدم کافیه یابیشتربخرم۶تالیوان۶تاشات قهوه،۴تاقابلمه ازبزرگ تا کوچیک،یه پارچ یه ت ...

اره باوو عالیه عزیزممم  خیلیم گرفتی