2777
2789

مببینین اون بالا ۲تا درخواست دارم که یکیش  پایین تر هم نشون داده آخرشم نوشته مثلا ۱ روز خب 

چرا اون یکی رو پس نشون نداده 

بچه ها اصلا دستم نخورده ها اصلا حتی نوتیف هم نیومد.. 

کسی میدونه چرا 

نکنه درخواست رو پس گرفته  اره؟

حب اخه اگه پس گرفته باشه رفرش اگه بکنم باید بره دیگه نمیره  مونده  فقط سوالم اینه چرا مثل پیج تلما کنکور نیومده پایین 

میخوام بدونم کی درخواست داده  توروخدا 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خب تایید بزن

😐😂 عزیزم میخوام ببینم کِی درخواست داده چن ساعت میگذره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اون یکی دیگ قدیمی تره.فقط ۷ روز گذشته رو نشون میده

عزیزم ایشون به من ۵ ماه پیش درخواست داده بودن  مت پذیرفتم و بک دادم . ایشون هم پذیرفتن .. 

یهو ۲ ماه بعد دیدم نیس کلا   و حتی سرچ میکردم نمی آورد اسمشو  فک کنم بلاک بودم .. 

الان میخوام بدونم این درخواست  هنگ کرده دوباره نشون میده یا نه دوباره به تازگی درخواست دادن 

اگر سر در میاری لطفا کمکم کن 

اسمشو الان سرچ میکنم میاره ... 

عزیزم ایشون به من ۵ ماه پیش درخواست داده بودن مت پذیرفتم و بک دادم . ایشون هم پذیرفتن .. یهو ۲ ماه ...

اون موقع بلاکت کرده الان باز ریکوئست داده

من جای تو باشم ردش میکنم بترکه

حتی بلاکم نمیکنم.

ولی قبولش نکنیا اصلا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عزیزم ایشون به من ۵ ماه پیش درخواست داده بودن مت پذیرفتم و بک دادم . ایشون هم پذیرفتن .. یهو ۲ ماه ...

کلا هرکی ک قبلا تو فالورات بوده و دوباره میاد تو ریکوئستات ینی خودش انفالوت کرده باز دوباره اومده درخواست داده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اون موقع بلاکت کرده الان باز ریکوئست دادهمن جای تو باشم ردش میکنم بترکهحتی بلاکم نمیکنم.ولی قبولش نک ...

راستش مامان اکسمه واییییییییییی اکسم میدونه پیجی ک نشناسم قبول نمیکنم از این طریق میخواد بیاد فضولی 

فقط میخوام مطمعن شم ک دوباره رک داده ی وقت  هنگ اینستا نباشه  خیت شم😐بگه دختره خود درگیری داره 

میخوام پیام بدم ببینم آخه اینجوری دلم خنک میشه 

موندم بین دو راهی آخه چرا باید مثل اون یکی پیج مشخص نباشه که چه زمانی رک داده 😟☹

کلا هرکی ک قبلا تو فالورات بوده و دوباره میاد تو ریکوئستات ینی خودش انفالوت کرده باز دوباره اومده در ...

اره مخصوصا اینکه بلاکم کرده 

فک کنم پیج مامانشو ریخته روی گوشی خودش 

میگم ی سوال  گاهی یهویی یکی از فالوورا  کلا میره  آدم حس میکنه ریمو انفالو شده بعد ی مدتی دوباره میاد این قضیه چجوریه 

دی اکتیو نشده بود ها  یهویی محو میشه 

اره مخصوصا اینکه بلاکم کرده فک کنم پیج مامانشو ریخته روی گوشی خودش میگم ی سوال گاهی یهویی یکی از فا ...

دی اکتیوه دیگه کلا اکانتش نیس ولی بعد یک مدت دوباره میاد تو فالورات