2777
2789
عنوان

اضافی بودن تو خونه خودم

97 بازدید | 13 پست

تقی ب توقی میخوره میگ جمع کن ببرمت خونه ننت.. لال میشم وقتی عصبیه بخوام کوچیک ترین جوابی بدم میدونم عاقبتش کتکه و بیرون کردنم از خونم.. باردارم اونم 3 قلو درک نمیکنه هیچ دعوای امروزش سر نهارش بود که یک ساعت دیر شده... بخدا همه جام باد کرده ب زور میشینم بلند میشم با درد شدید لگن.... نمیدونم دیگ چیکار کنم فقط ارامشم رو تو مرگگگ میبینم خدا خودش نجاتم بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم وقتی دست بزن داره و سر نهار و شامش اینجوری می‌کنه چرا باردار شدی البته منم باردارم همچنان با ش ...

چمیدونم فکرشو نمیکردم با وجوده بارداری همچنان نفهم بمونه.... 

دردش چیه اخه

مثل باباش میگ باید زن برده باشع.. امروز میگفت راست میگن زن مثل اسبه باید افسارشو بگیری تو دستت.. افساره تورو باید یجور بگیرم بکشم ک دهنو دماغت پاره شه😐هیچ جوابی نمیدادم .. باز گفت باید سر دره خونه بزنم زن نگرفتم یابووو گرفتم .. خیلی دلم میشکنه از حرفاش خیلی واگذارش میکنم ب اون بالاسریم 😔

مثل باباش میگ باید زن برده باشع.. امروز میگفت راست میگن زن مثل اسبه باید افسارشو بگیری تو دستت.. افس ...

حیف ک خدا بهش داره فرشته میده اونم ۳ تا 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری