2777
2789
عنوان

چهار ساعت نشستم کشک بادمجون ومیرزا قاسمی درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
چی خوردن پس؟

نشستم شامی کباب درست کردم الان مثل فلجا شدم انقد رو پام بودم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشستم شامی کباب درست کردم الان مثل فلجا شدم انقد رو پام بودم

یک غذایی بپز که همه بخورن ...اینجوری هم ظرف کثیف میشه و هم وقتت هدر میرع و هم کلی مواد غذایی رو حیف و میل کنی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یک غذایی بپز که همه بخورن ...اینجوری هم ظرف کثیف میشه و هم وقتت هدر میرع و هم کلی مواد غذایی رو حیف ...

گفتم شاید اینجوری بادمجونم خوردن ندونستم اصلا لب نمیزنن

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
سلام عزیزم خدا قوت ببین میخوای چیزی درست کنی به اندازه خودت و شوهرت درست کن واسه بچه هام یه چچیز راح ...

چشم

و ایضا منم به به

♥️♥️

الهی🥰خدا حفظش کنه مرد با درک و شعورتون رو

عزیز دلمی ممنون 🌹😘

یک غذایی بپز که همه بخورن ...اینجوری هم ظرف کثیف میشه و هم وقتت هدر میرع و هم کلی مواد غذایی رو حیف ...

پرتقالم نمیخورن نشستم آبشو گرفتم تا بخورن😔دختر کوچیکم خیلی قدش کوتاهه

پرتقالم نمیخورن نشستم آبشو گرفتم تا بخورن😔دختر کوچیکم خیلی قدش کوتاهه

ببخشید اسی چیزی رو نمیخورن اصلن نیار جلوشون چون بدتر دلزده میشن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چشم

عزیزم من یه پیج میشناسم یه مدته تو خونه وسایل های خونگی درست میکنه و از طریق پیجش بقیه سفارش میدن و میفرسته یکیشم همین بادمجون کبابیه به نظرم ازش بخر و بزار فریزرت هر وقت خواستی درست کنی دیگه دردسر بادمجون نداشته باشی