2777
2789
من بیست روزه درگیرشم هم خودم هم بچه هام همش دکتریم اصلا بهتر نمیشم یه روز خوب میشم باز دوباره همون م ...

وای چقد سخت

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
نمیدونم مثل کروناس

هیچی منم گرفتم دهنم سرویسه 

سرماخوردگی وگلو درده 

معده دردم داشتم ک خداروشکر الان بهترم 

فقط قرص بخور اموکسی سیلین 

سرم اینام بزن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازشنبه گلودرد و سرفه داشتم میگفتم ازالودگیه شاید. دوغ سرد خوردم گفتم شایدبهترشه. ظهرخوابیدم بیدارشدم دیدم سردرددارم باگلودرد. شب لرز اضافه شد با تب. حالم خوب نبود. رفته رفته بیشترم میشد. شب تاساعتای ۱ بیداربودم از بدن درد و لرز خوابم نمیبرد تا ۲ بزور خوابیدم بعد تا ۵ صبح کشیک میدادم .پامیشدم کل خونه رو دور میزدم. دستوصورتمومیشستم بدنم خنک شه بتونم بخابم. تا ۸یکم خابیدم . پاشدم صبحانه خوردم ومسکن خابیدم تا۱۰. رفتم دانشگاه رفته رفته تب ولرزبیشترمیشد حواسمم جمع کلاس نبود اون روزم سرم تکیه به دیوار بود.سردم بود ازطرفی چشام میسوخت. اومدم خونه گفتم میرم میخوابم بهترمیشم . نشد تب وبدن دردنمیزاشت . وقتی تودانشگاه بودم مامان به باباگفته بود وقت دکتربگیره . رفتیم دکتر اخرشم ختم به سرم وامپول شد. میلرزیدم .۲ساعتم این طول کشید.تبم 40 بود

بدن درد کوفتگی سردرد خستگی نمیتونمم بخوابم. درسام مونده یه دو صفحه میخونم انگارکوه کندم میرم پی یه کاردیگه.

الانم سرفه یکم کوفتگی. یکمم معدم درد داره

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ازشنبه گلودرد و سرفه داشتم میگفتم ازالودگیه شاید. دوغ سرد خوردم گفتم شایدبهترشه. ظهرخوابیدم بیدارشدم ...

وای چقدر سخت 💔😧

من خیلی هارو دیدم درگیر شدن

ترسیدم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
وای چقدر سخت 💔😧من خیلی هارو دیدم درگیر شدنترسیدم

یعنی مال من افتضاح بود. توخونه هنوزم ماسک میزنم بقیه نگیرن. مادرم اش سوپ بخور پونه میداد بهم. اب میوه میگرفت میخوردم یکم بهترم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
یعنی مال من افتضاح بود. توخونه هنوزم ماسک میزنم بقیه نگیرن. مادرم اش سوپ بخور پونه میداد بهم. اب میو ...

☹️☹️