2777
2789
عنوان

به کراشم گفتم پیام نده🙂حرفاشو بخونین😐❌

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
اره بد بودهاز اول گفته رفیقیمبیا بغلم و اینا نهولی رفیق عادی میتونسین باشینبا بقیه هم حرف بزنهلا.شی ...

آخه میگه رفیقیم بعد میگه بیا بغلم میگه فسقلی منی میگه فقط من باید صدات کنم میگه با پسرا گرم نگیر و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اینطور که صحبت کردن فکر کردم خیلی کمتر باشن چون دلیلی نداره آدم بخواد یکیو بخودش وابسته کنه بعد ...

بهش گفتم من احساسی هستم وابسته میشم 

گفت خب هرچیزی تاوانی داره عیب نداره که وابسته میشی

آخه میگه رفیقیم بعد میگه بیا بغلم میگه فسقلی منی میگه فقط من باید صدات کنم میگه با پسرا گرم نگیر و.. ...

بش خوب شد گفتی

ولی نه اینکه حالا توهینم کنی

ولی در کل اینجوری برای خودتم بهتره

کات کنی بهتره، اخر و عاقبت نداره همچین ارتباطی، بعدا فقط دلتنگی و گذر عمرت پای یه رابطه بیهوده میمونه برات، این حرف زدنا الان یه لذته بعدا به یه درد و زخم تو روانت تبدیل میشه که حتی تو ازدواج و.. هم تاثیرشو میزاره. 

بنظرم این پسر مرد نمیشه برات هم خدارو میخاد هم خرمارو بعدشم اگ ی روزی متوجه بشی با کس دیگ ای هست بهت ...

بهش گفتم من وابسته میشم زود 

گفت خب هرچیزی یه تقاصی داره عیب نداره وابسته میشی 😐

میترسم بهش وابسته شم الآنم وابسته شدم ولی میترسم بیشتر شهاونم میگه عیب نداره بزار وابستگی پیش بیاد و ...

من با همسرم 14ساعت فاصله داشتیم 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
من با همسرم 14ساعت فاصله داشتیم

منم همینو میگم دیگه که اون اگه خودش بخواد میتونه بیاد.

اینکه میگه عیب نداره بزا وابستگی پیش بیاد ولی فقط رفیق باشیم ینی خودش نمی‌خواد چیز دیگه ای باشیم درسته؟ 

منم همینو میگم دیگه که اون اگه خودش بخواد میتونه بیاد.اینکه میگه عیب نداره بزا وابستگی پیش بیاد ولی ...

دقیقااااااا

خونواده من و همسرم هر دو مخالف بودن ،اما عشق بین ما قوی تر بود و بهم رسیدیم هشت سال پیش یادش بخیر 🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺