2777
2789
عنوان

به کراشم گفتم پیام نده🙂حرفاشو بخونین😐❌

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دارم ۲۰ میشم چن روز دیگه اون از من بزرگ‌تره دانشجو هس

آخه اینطور که صحبت کردن فکر کردم خیلی کمتر باشن چون دلیلی نداره آدم بخواد یکیو بخودش وابسته کنه بعد همچین جیزای مبهم و بی معنی بگه 

عشقم ازدواج مگه الکییه، اصلا اشتباهه به نظرم از همین اولش به ازدواج داری فکر میکنی، باید آشنا شی با طرف یه چنسال، بعدش ببینی چند چندی تازه اون موقع به ازدواج فکر کنی

[QUOTE=366053775]میترسم بهش وابسته شم الآنم وابسته شدم ولی میترسم بیشتر شه اونم میگه عیب نداره بزار وابستگی پیش بیاد ...[/QUOTEسر گرمی میخواد راست و پوس کنده..

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

از نظرم پسره خیلی منطقیه میدونه که نمیتونه جلوی خوانوادش وایسه پس از اول نمیخواد وابستت کنه یا سرت ش ...

آره درسته 

حرف من اینه پس اینایی ک راه دور ازدواج میکنن چی🙂چرا فقط تو زندگی من هیچی نمیشه 👩🏼‍🦯

بنظرم این پسر مرد نمیشه برات 

هم خدارو میخاد هم خرمارو 

بعدشم اگ ی روزی متوجه بشی با کس دیگ ای هست بهت میگ من ک گفتم باهم رفیقیم😆

از اینک تو تا پیام میدی سین میزنه ینی کل روز انلاینه خاااااهر😂🤦‍♀️