یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا از کرونا من انقد اذیت شدم عروسی مهمونی تولد هرچی دعوت بشم میرم اما خب خودمو اذیت هم نمیکنم شیک و زیبا بودن مهمه لباس و کفش نمیخرم قبلی ها زیاده حالا پوشیدم باشی همونو میپوشم آرایش هم خودم میکنم
چقد سخت میگیری.. من ی لباس خریدم سه چهار سال پیش. اونو توعروسی دختر خاله شوهرم. پسرعموی خودم .دخترعموم..پسرداییم. ختنه سوران پسرعموم و عروسی پسرعمم پوشیدم البته لباس شیک و تکی هستشا ..میکاپم والا ما هرجا رفتیم میدیدی خرپولن ولی نه شینیون کردن نه میکاپ ارایشگاهی.. این هزینه ک شما میخای واسه عروسی دختر عموت بکنی من میخام واسه عروسی داداشم بکنم کفشم میتونی ارزونتر پیدا کنی ..خلاصه اینکه مگ بقیه چی میپوشن بقران همه ب لطف این تورم تویه سطحیم.. سخت نگیر برو لذتشو ببر.. لباسو بعضی جاها میشه اصن کرایه کرد ک هزینه زیادی ندی.. واسه میکاپ یا رنگ مو هم تو دیوار سرچ کنی کلی سالن میاد ک مدل میکاپ میخوان یا مدل شینیون..