2777
2789
عنوان

امروز عروسی دختر عمومه من نمیرم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست

یه عروسی اینقدر دردسر نداره بزرگش میکنید. . .

اول آخر قراره حجاب کنین اونا فیلم برداری کنن دیگه

یه مانتو میپوشیدی با یه آرایش ساده تموم میشد میرفت

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از خدامه عروسی هبچ فک و فامیلی نرم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

با مانتو مجلسی میرفتی خودتم آرایش میکردی

وا کی با مانتو میره عروسی جلوی این همه زن ارایش کرده و فیس و افاده ای کم میاره.طرف ما اگر کسی با مانتو بشینه به میزبان بر می خوره.دور از جون مگه ختمه

والا از کرونا من انقد اذیت شدم عروسی مهمونی تولد هرچی دعوت بشم میرم اما خب خودمو اذیت هم نمیکنم شیک و زیبا بودن مهمه لباس و کفش نمیخرم قبلی ها زیاده حالا پوشیدم باشی همونو می‌پوشم آرایش هم خودم میکنم

چقد سخت میگیری.. من ی لباس خریدم سه چهار سال پیش. اونو توعروسی دختر خاله شوهرم. پسرعموی خودم .دخترعموم..پسرداییم. ختنه سوران پسرعموم و عروسی پسرعمم پوشیدم البته لباس شیک و تکی هستشا ..میکاپم والا ما هرجا رفتیم میدیدی خرپولن ولی نه شینیون کردن نه میکاپ ارایشگاهی.. این هزینه ک شما میخای واسه عروسی دختر عموت بکنی من میخام واسه عروسی داداشم بکنم کفشم میتونی ارزونتر پیدا کنی ..خلاصه اینکه مگ بقیه چی میپوشن بقران همه ب لطف این تورم تویه سطحیم.. سخت نگیر برو لذتشو ببر.. لباسو بعضی جاها میشه اصن کرایه کرد ک هزینه زیادی ندی.. واسه میکاپ یا رنگ مو هم تو دیوار سرچ کنی کلی سالن میاد ک مدل میکاپ میخوان یا مدل شینیون..