2777
2789
عنوان

خانمای مجرد بالای سی سال نظرتون در مورد این ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 85 پست

من ۳۶ سالمه هیچوقت همچین موردیو قبول نمیکنم

ولی مونده به شرایط دونفر

اگه پول براتون جازگاه بالایی داره قبول کنین

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر این رو از من داشته باش دور ازدواج‌ با فردی که از ازدواج قبلیش بچه داره خط قرمز پررنگ بکش

شما تجربه مشابه داشتین؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
نه چون اگر بخوان رجوع کنن خاله ی شما اولین نفره که باید خداحافظی کنه بعد پسرخونده و دختر خونده داشتن ...

چه ربطی داره. منم بابام ازدواج کرده ولی بچه زنشو ترد نمیکنم. چون خواهر و برادر خدم محسوب میشه. یه حرفایی میزنین بعضیاتون. که... 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اصلا به هیچ وجه کسی که تا این سن ازدواج نکرده مطمئنا ادم سختگیر بوده چرا بایذ به هر قیمتی تن به ازدواج داد اون مرد باید با یه خانم عین خودش طلاق گرفته ازدواج کنه نه اینکه دختر خونه بگیره همین چیزا باعث شده مردا پررو بشن 

تحمل داری نصف یا بعضی وقت ها بیشتر حقوقش رو بده به بچه هاش ؟نگو مشکل مالی ندارم و از این حرف ها دیدم که زن و شوهری بخاطر همین قضیه خیلی دعواشون شده

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

[QUOTE=366052095]من ۳۶ سالمه هیچوقت همچین موردیو قبول نمیکنم ولی مونده به شرایط دونفر اگه پول براتون جازگاه بالایی ...[/QUOT

خودم خیلی بدم میاد با مرد بچه دار ازدواج کنم ولی میترسم سنم بالاتر بره و دیگه خواستگار به درد بخور نیاد، تنها دلیلی که دو دلم کرده اینه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست