2777
2789
عنوان

گوشی بخرم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا

منم بین ا ۳۵ و ا ۵۵ و نوت ۱۳ پرو پلاس مونده بودم تحقیق کردم دیدم نوت خیلی بهتره...حافظه دو برابر.  دوربین عالی طراحی عالی متریال عالی ....شارژرررررررر ۱۲۰ وات تو ۱۹ دقیقه .......سامسونگ که فقط دزدی بلده ....یه تومن باید برا شارژر بزاری ....دلم میخاس دختر خواهرم میرف طراح سامسونگ میشد چهار تا گوشی جدید میداد بیرون حال مردم خوب میشد ....

منم بین ا ۳۵ و ا ۵۵ و نوت ۱۳ پرو پلاس مونده بودم تحقیق کردم دیدم نوت خیلی بهتره...حافظه دو برابر. د ...

شما چن خریدی؟

شاید برم همینو بخرم...فقط میترسم چون چن سال سامسونگ داشتم نتونم به کار کردن با شائومی عادت کنم

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....
شما چن خریدی؟شاید برم همینو بخرم...فقط میترسم چون چن سال سامسونگ داشتم نتونم به کار کردن با شائومی ع ...

منم مثل شما ....از زمانی که a12اومد من خریدم دو باره اف ۱۳ خریدم ....الان چون حافظه خیلی کم میارم میخام بخرم هنور نخریدم .....الان ۵۱۲ رام ۱۲ ۲۵ به بالاس تا ۲۶ و نیم ....پوکو ام س کس پرو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه