2777
2789
عنوان

حوصله کار خونه ندارین چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 34 پست
بزار خونرو بهم بریزن بلافاصله مرتب نکنبه قولی یه بنده خدایی خونه ی مرتب بچه ی روانی و خونه ی طویله ب ...

من تمیزی و مرتبی خونم برام ی حالا وسواس گونه داره 

واقعا بهم ریختگی حالمو بد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تماس بگیر نیرو خدماتی بیان برات جمع کنند بشورن برن یا امروز کلی استراحت کن شب زود بخواب فردا صبح زود ...

هم زورم میاد پول بدم وقتی خودم جیبم زیاد پر نیست

بعدشم الان چند روزه وضع همینه

هیچی ی لیوان چایی میخورم کم کم از رخت چرک ها شروع میکنم میریزم ماشین بعد آشپزخونه شروع میکنم ظرف ها ...

مهم و سخت همون شروع کردنه

گاهی میشینم مینویسم

این سری برنامه ریزی هم جواب نداد

مهم و سخت همون شروع کردنهگاهی میشینم مینویسماین سری برنامه ریزی هم جواب نداد

من سوره یاسین می‌زارم یا خیلی حالم خوب باشه آهنگ میزارم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من کل سال این حال و دارم

چون از کار خونه بدم میاد

ولی انجام میدم چون بچه کوچیک دارم هم بریز و بپاشش زیاده هم اگر خونه تمیز نباشه قطعا مریض میشه

از بچه های دیگه ام هم کمک میگیرم

ولی هیچوقت تمیز و مرتب نمیشه

از اون آدماییم که اگر خونه مرتب نباشه تمرکزم بهم میریزه برای همین هر چیزی و برمیدارم فورا سرجاش میذارم

ولی بچه هام و همسرم فقط بهم میریزن و عصبیم میکنن و ۱۰ ساله نتونستم بهش عادت کنم فقط دارم تحملش میکنم

حتی یه مدت وقتی میخوابیدن تا نصف شب تمیز کاری میکردم که فردا عصبی نباشم و فرداشب خونه داغون بود!

وقتی مهمون دادم یه تمیز کاری اساسی میکنم اونم خداشاهده پایدار نمیمونه اگر تا شب بهم نریزن قطعا صبح فردا ترکیده

خیلی جالبه اونوقت تو ماشین که میشینیم کسی حق نداره یه بیسکوییت باز کنه چون همسرم میگه ماشینم کثیف میشه😐

نمیتونم کمکت کنم خودمم درمونده ام😂

🌸🌸

من کل سال این حال و دارمچون از کار خونه بدم میادولی انجام میدم چون بچه کوچیک دارم هم بریز و بپاشش زی ...

وای دقیقا من....

سر همین مساله از اول بحث داشتیم

کثیف میکرد بعد میگفت حالا ی دستمال بکش دیگه بعدش

ی سری ماشینش رو برده بود کارواش رفته بودیم باغ کفشهامون گلی شده بود نشستیم نارحت شد اومد غر بزنه گفتم حالا ی دستمال میکشی 

دیگه رفت اینو بگه

زنگ میزنم شوهرم قبلش اطلاع میدم اونم میگه سخت نگیر بیام باهم جمع میکنیم😅تازه کلی هم قوربون صدقم میر ...

شوهرم براش مهم نیست اصلا

تو باغ نیست 

انقدر همیشه خونه مامانش ریخته پاشه براش از اول مهم نبوده

اوایل زندگیمون تعجب میکرد که خونه تمیزه

شوهرم براش مهم نیست اصلاتو باغ نیست انقدر همیشه خونه مامانش ریخته پاشه براش از اول مهم نبودهاوایل زن ...

وای نه ما برعکسیم شوهرم خیلی براش مهمه خونه تمیز باشه واسه همین روزای تعطیل خیلی کمک میکنه  چون مامانش وسواسی بوده همیشه خونشون تمیزه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم