2777
2789

نمیدونم،یهویی تو سرم این سوال ایجاد شد خب که چی؟به چه دردم میخوره؟اگه آخرش بیکار بشم چی؟

۱۸ سالمه ولی اصلا نمیتونم بفهمم به چی علاقه دارم😭

رشتم رو دوست دارم ولی باید قبول کنم که حفضیاتم بهتر از محاسباتمه 

ولی همش نگرانم میترسم

اگه بیکار بشم چی؟اونوقت میگم اگه برم یه رشته اسون تو پیام نور از شاخه علوم انسانی وقت بزارم و بیکار بشم بهتر از اینه تو ریاضی خودم از بین ببرم😔

لطفا اگه کسی رشتش ریاضی بوده کمکم کنه🙏🏻

ریش سفید سایتم😏

به دبیری علاقه داری؟

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا

مهندسی چطور؟

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

دوست دارم ولی این ترس از بیکار شدن که منو میترسونه

منم اینجوری بودم ولی اصلا نگران نباش و اینکه فقط برو دنبال علاقت ، کار زیاده عزیزم

خب نخونمهندسی به درد همه نمیخورهکاملا رک میگم

خب چی بخونم؟

به تجربی که اصلا علاقه ندارم خون میبینم فشارم می افته بعدم پزشکی از خود گذشتگی و به فکر بقیه بودن میخواد که من ندارم

حالا شما بگو چیکار کنم؟

تازه تحصیلات تو خانواده ما مهمه حداقل باید لیسانس داشته باشم

ریش سفید سایتم😏