2777
2789

شاید از نظر خیلیا درد من مسخره باشه .بله در مقابل بیماری و مرگ مسخرس ولی داره منو زجر میده .من از زمانی که نامزد کردم و بعدش عقد کردم بابام حتی یک‌ ریال برای جشن یا مراسماتم هزینه نکرد .شوهرمم خب در حد توانش یه جشن عقد معمولی تو خونه برام گرفت .بابام حتی حاضر نمیشد حلقه بخریم واسه داماد .واسه عروسی هم یه دعوای بزرگ راه انداخت و جهازمو نداد بهم و من به حالت قهر رفتم خونه ی بخت بذون هیچ جشنی .الان چهارسال میگذره و من کم کم فراموش کردم بی مهری پدرمو ولی به محض اینکه تو فامیل جشن عقد و عروسی میشه یا جایی دعوت میشیم چه خودم چه پدر و مادرم .دلم میخواد بترکه حسرت پشت حسرت میاد سراغم .جفایی که پدرم در حقم کرد میاد جلو چشمم .خاطرات بد دوران عقدم جهازی که بیشترشو خودم خریدم و اخرش بهم نداد جشن عقد مسخره ای که اگه بابام کمک میکرد میتونست عالی باشع و....‌

خیلی حالم بده بچها دیروز عقد دخترعموم بود .من اصلا کاری به عروس و داماد نذارم انشالله خوشبخت بشن من برای خودم دارم میسوزم همش خاطراتم و حسرت هام زنده میشه اشکم در میاد .باید چکار کنم من؟بخدا قلبم از دیروز باز در میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی بشین تا ابد حرص بخور و بهش فکر کن

به چی میرسی؟ هیچی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بابات چرا اینجور کرد؟الان رابطه تون چطوره؟

چون زورش میومد واسه دختر خرج کنه میگفت باید داماد خرج کنه 

الانم اصلا دوسش ندارم فقط اخترامشو دارم که بتونم راحت با مادرم و خواهربرادرم رفت و آمد کنم

خب شما ایا هیچ وقت از پدرت پرسیدی ک چرا اینطور کرد؟؟خساست یا بی پولی یا کلا مدلش این بود.. منم مراسم عقد و عروسی افتضاحی داشتم اون اوایل من و شوهرم طوری بودیم ک اصن راضی نبودیم هیچ مراسمی بریم اگرم میرفتیم گریم میگرفت الانم  ک شانزده سال گذشته اگ عکسارو نگاکنم گریم میگیره سعی میکنم نبینمشون.. شما چاره ای جز پذیرفتن این نداری میدونم هرچقدم سعی کنی جبران کنی شدنی نیست چون ی چیزایی فقط واسه اولین بارباید خوب از اب دربیاد ی چیزایی اگ خراب شه دیگ جبران شدنی نیست سعی کن بهش فکر نکنی البته کم کم با گذرزمان لا ب لای بقیه مشکلات فراموشش میکنی.  چاره چیه مدارا😑

چون زورش میومد واسه دختر خرج کنه میگفت باید داماد خرج کنه الانم اصلا دوسش ندارم فقط اخترامشو دارم که ...

حق داری درکت میکنم ....

الان دیگه سعی کن این رنج رو کنار بذاری عزیزم بسه این همه سال این بار سنگین رو با خودت کشیدی چیزی عوض نمیشه عزیزم .بدی گذشته اینه که نمیگذره 

خودت رو رها کن

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
خب شما ایا هیچ وقت از پدرت پرسیدی ک چرا اینطور کرد؟؟خساست یا بی پولی یا کلا مدلش این بود.. منم مراسم ...

پس شما هم با من همدردی منم تو تالار دخترعموم بغض کردم و چشمام اشکی شد .شما مراسمت چجوری بود؟ 

حق داری درکت میکنم ....الان دیگه سعی کن این رنج رو کنار بذاری عزیزم بسه این همه سال این بار سنگین رو ...

رها نمیشم از این بند لعنتی همین عذابم میده 

من زندگی خوبی دارم شوهرمو دوست دارم یه دختر ناز دارم تو خونه حرف حرف منه در شرایط عادی حالم خوبه ولی امان از وقتی که یکی جشن میگیره..‌‌.