پسره قد بلند . هیکلی. خانواده ی فوق العاده خوب. درامد ماهنش کمتر از ۴۰ تومن نیست ک خیلی وقتا بیشتره حتی ماه پیش ۱۰۰ تومن بوده.ظاهرشم معمولی و در حد ی آدم عادی هست . خیلی خیلی مهربون.خیلی دست و دلباز . یعنی اینجوری بهتون بگم ک الان توی باکسام از دست کادوهای این پسر دیگه جا نیست.ی خونه ی ۶۰ متری تهران بنام خودش داره ارزش خونش ۵ میلیارده . تا سال دیگه ی ۲۰۷ احتمالا بخره.اهل الکل و هر چیز دیگه ایی ک فکرش و بکنین نیست.هیز و هول نیست . خیلی ادم ارومی هست . ادمی هستش ک حرف زدنش توی جمع رو کامل بلده .خیلی از نظر فکری بنظرم رشد داشته شاید اگر بگم به اندازه ی ی مرد ۳۸ ساله میفهمه دروغ نگفتم . معتاد نیست . خیلی حامیه . یعنی میدونم اگر بهش جواب مثبت بدم اون نقطه ی امن من مییشه توی زندگی . وقتی باهامه کاری میکنه ک من احساس کنم توی اون جمع ک هستیم بهترین منم. پسرکاری هستش و دنبال پیشرفت .خودش و خانوادش خیلی دوستم دارن(چون بعضی از خانواده ها چون عروسو دوست ندارن نمیزارن زندگی کنه).از تمام اطرافیان ک تازگی نامزد کردن سرتره از همه لحاظ.خودم ۱۸ سالمه . اون ۲۴ سالشه .
بنظرتون اگه ردش کنم بعدا ادم خوب یا حداقل در حد همین پسر گیرم میاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
به نظرم خوبه ولی سنت کمه یکم شرط و شروط بزار مثلا دانشگاه ببین موافقه یا بری سر کار بعدش یه ردفلگ بزرگ که اینجاست یعنی تو زیر ۱۸ سال که بودی با اینکه خودش بالاتر بوده دنبالت بوده اینو جدی بگیر
این قدر با هم بیرون رفتین که مطمئن شدی از رفتارش تو جمع
این قدری باهاش بودی که درآمد ماه قبلش و خونه الانش و ماشین آیندش رو میدونی
بعد میای از ما نظر میپرسی؟
بگیم نه یا آره مهمه واقعا
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
حیف که هم سن منه وگرنه من جدا میشدم میومدم زنش میشدم.....آخه یه پسر ۲۴ ساله چطوری ماهی ۱۰۰ تومن در ا ...
🤣🤣🤣
دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
ایمان چی؟؟؟از نظر اعتقادی به هم میخورید؟؟از نظر طبع چی؟؟
اگه به دلت نشسته قبول کن..چون خییییلی مهمه به دلت بشینه،،اخلاقیات روحیات اعتقادات اینها با هم سنخیت داشته باشه.....مشاور هم باید بری.....بعدشم تو الان میخوای بری دانشگاه،نری دانشگاه یکی دیگه بیاد تو زندگیت اینو یادت بره.)منظور بدی ندارم کلی دارم میگما،بهت بر نخوره)...باید کاملا متعهد باشی..............