همشم میگن کرونا با انفولانزا یا چیزای دیگ ترکیب میشه ویروس جدید ب وجود میاره
بخدا ک قبل کرونا انقدر ویروسا بد نبودن
نهایت ۵روز اذیا میشدیم
ولی جدیدا این ویروسا ادمو ۱ماه میندازه
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
همیشه با شروع فصل سرما و مدارس این داستانا بوده و هست و خواهد بود
قبلا والا انقدر مریض نمیشدیم
از بعد کرونا بدتر شده
نهایت سالی یکبار مریض میشدم سبک رد میکردم
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلیا مخصوصا دور از جون بچه ها بر اثر عفونت ریه میمیرن. شما قبل کرونا اسم عفونت ریه رو شنیده بودین؟ اصلا بعد همین کرونا بود که هرکی مریض میشد سرفه های خلطیش تا چند ماه موندگار میشد
والا خودم و اطرافیانم خیلی دیر ب دیر مریض میشدیم ب ریه هم نمیزد
ولی الان ازبس مریض شدم پشت سرهم ریه برام نمونده
خیلیا مخصوصا دور از جون بچه ها بر اثر عفونت ریه میمیرن. شما قبل کرونا اسم عفونت ریه رو شنیده بودین؟ ...
من تا ۲۲سالگی نهایت ۱۰بار سرما خوردم
از بعد کرونا ۲ماهی یکبار مریضم
ریه امم نابود شده
دقیقا.تو یه روز ۲تا سرم ۳ تا آمپول زدم.یبار هم دو تا سرم یدونه آمپول.این دو تا فقط واسه امسال و سال ...
خلط ریه هم داری شماهم؟