2777
2789
کلاساش حضوریه دیگه!! بعد وقتی کنکور دادم و رتبه ام اومد برم!؟

حقیقتا حضورش اجباری نیست بیشتر با پول پیش میره همه چیز کنکور هم نیازی نیست 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره کلاسا حضوریه با کنکور هم میشه رفت بدون کنکور هم میشه خوند

ممنون پاسخ میدی❤️.ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه کسی رو ندارم ک راهنمایی کنه🥀

من شهرستانم میتونم آزاد تهرانو بدون کنکور بنویسم !؟

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

حقیقتا حضورش اجباری نیست بیشتر با پول پیش میره همه چیز کنکور هم نیازی نیست

من خودم دوس دارم حضوری باشع ک کلاسارو برم....

تهران مرکز میشع بدون کنکور ثبت نام کرد!؟

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من خودم دوس دارم حضوری باشع ک کلاسارو برم....تهران مرکز میشع بدون کنکور ثبت نام کرد!؟

بله میشه 

اره

بعد از اونجایی ک خوابگاه ندارع 

برای موندن باید خودم خونه بگیرم ،؟!

یا افرادی مثل من پیدا میشه ک خونه نداشتن با هم خونه دانشجویی بگیریم!؛

بله میشه

ساله بعد کنکور دارم 

خدا کنه حقوق بدون کنکور قبول کنن😕

برا ثبت نام باید ب خودشون مراجعه کرد !

ساله بعد کنکور دارم خدا کنه حقوق بدون کنکور قبول کنن😕برا ثبت نام باید ب خودشون مراجعه کرد !

بله حقوق هم بدون کنکور قبول میکنن پول باشه رشته های پزشکی هم قبول میکنن ولی شهریش زیاده بله دفتر دارن هر شهر 

بله حقوق هم بدون کنکور قبول میکنن پول باشه رشته های پزشکی هم قبول میکنن ولی شهریش زیاده بله دفتر دار ...

تهران مرکز فقد یع دانشگاه دیگه ؟!

منظورم اینه جاهای دیگه هم دانشگاه زیر مجموعه ندارع !

با پولش اوکیم فقد میخام هر جور شده تهران باشع و حقوق و حضوری 😕

تهران مرکز فقد یع دانشگاه دیگه ؟!منظورم اینه جاهای دیگه هم دانشگاه زیر مجموعه ندارع !با پولش اوکیم ف ...

نه تهران شرق و غرب شمال و... یدونه نداره 

نه تهران شرق و غرب شمال و... یدونه نداره

تا ب حال نرفتم دانشگاش ب اسنپ بگم میخام برم دانشگاه تهران مرکز میبرع!!

آخه اصلا شهرم تهران نیس🥲😂