احساس کافر بودن دارم نمیدونم چرا خیلی شدید هست یه جوری که انگار حتما درسته نمیدونم چون چند وقت نماز نخوندم اینجور شدم یا دلیل دیگه ای کسایی که کافر هستن خودشون میخوان که باشن یا مثل من این حس بهشون دست میده ممکنه از وسواس فکری باشه ؟ کسی بوده اینجوری بوده باشه یا خوب شده باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😂بیخیال یکم بیشتر به خدا نزدیک شو کافر چیه حتما نماز نخوندی بهت تلقین شده اگه نماز نخونی کافری نه بابا نماز فقط یه بخشه همه ش نیس بعدم هر وقت بخوای میتونی دوباره شروع کنی بخونی
فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
بله هر وسواسی از جانب شیطان است بهش اهمیت ندین ذکر لاحول زیاد بگید مسجد برید نماز بخوانید شیطان اجاز ...
این حرفتون خیلی من رو ترغیب به مسجد رفتن کرد ولی داخل اینترنت میبینم که میگن هرجا که ما هستیم شیطان هم هست میتونید بی زحمت سند این که شیطان داخل مسجد یا حرم نیست رو بفرستید اگر مشکلی نیست