2777
2789

من مدرسه عادی هستم در یکی‌از شهر های کوچیک 

متاسفانه نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان 

مدرسمون نه امکانات داره نه معلم خوبی 

افسردگی‌ گرفتم واقعا همه دوستام رفتن نمونه و تیزهوشان فقط من‌موندم دیگه اصلا امیدی به این زندگی ندارم 

من‌واقعا درسم خوب بود معدل ۲۰ شده بودم تو نهایی نهم 

ولی امتحان نمونه رو خراب کردم از استرس و اون دانش آموزی هر سال میفتاد امتحان ها رو الان داره تیزهوشان میخونه

من خیلی دلم به حال خودم می‌سوزه 

من به خاطر درس هام‌ پارسال به خاطر استرس هر مریضی بود گرفتم  از وزوز گوش تا تپش قلب ده تا دکتر رفتم میگن کاری نمیتونیم‌ کنیم بخدا حق من این نبود هر روز کارم گریه زاریه 

شرمنده مامان بابام شدم با اینکه اونا میگن اشکال نداره 

من خیلی تنها شدم تو مدرسه هیچ کسی رو ندارم حتی یه زمانی کسایی رو میگفتم بهشون رفیق همشون رفتن نمونه و تیزهوشان پز مدرسشون رو به من میدن 

دیگه هیچ دوستی برام نمونده تو مدرسه تنهای تنهام هیچکس رو ندارم حتی بنشینم پیشش حرف بزنم من خیلی ادم شادی بودم خیلی بخدا ناراحتی این چند ماه آنقدر لاغر شدم کسی منو نمیشناسه  

دیگه از‌من‌گذشت بچه ها

دعا کنین بمیرم راحت شم تو رو خدا 

معلم های مدرسمون هر روز زنگ میزدن به مامانم که چرا من قبول نشدم مامانم بیچاره هر دفعه باید توضیح بده که من خاک تو سر استرس گرفتم و خراب کردم …😭😭

خیلی آرزو ها داشتم برای خودم تموم شد همه چی 

همشون رو میبرم زیر خاک دوست داشتم دندونپزشکی قبول شم خیلی بهش علاقه داشتم ولی 😭😭😭

به مدرست چیکار داری خود تیزهوشانیا میرن از اساتید آنلاین استفاده میکنن اون فقط جو مدرسه حس خرخون بودن میده وگرنه همه چی خودتی رتبه یک کنکورم از ماز استفاده میکرد تبلیغ نمیکنم هر جا میبینی معلمت خوب توضیح نمی‌ده از یوتیوب یا آلا که رایگانه استفاده کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تیزهوشان اصلا چیز مهمی نیست 

الان با دبیر های آنلاین تو روستا هم باشی با اینترنت میتونی بهترین معلم های کشور رو داشته باشی و با درس خواندن و تلاش زیاد کنکور رو قبول سی

اگه خواستی بگو بهت دبیر معرفی کنم

حتی اگه هزینه کلاس ها رو هم کسی نداشته باشه از ت ل گ ر ا م رایگان کلاسا رو میشه دید غصه نداره که به جهنم که تیزهوشان قبول نشدی منم تیزهوشان بودم واقعا بهت میگم هیچ چیز خاصی ندارد فقط بچه هاش درس خونن

عزیزم تیزهوشان اصلا چیز مهمی نیست الان با دبیر های آنلاین تو روستا هم باشی با اینترنت میتونی بهترین ...

دبیر های تیرهوشان خیلی خوبن  قدرشون رو بدون 

میشه استاد بهم معرفی کنی ممنون میشم 

دبیر های تیرهوشان خیلی خوبن قدرشون رو بدون میشه استاد بهم معرفی کنی ممنون میشم

تیزهوشان فقط بعضی دبیراش خوبن خیلی هاشون با پارتی اومدن

ریاضی ملاک پور یا کرمی

شیمی فراهانی 

زیست فرهمند نیا 

فیزیک احسان ایرانی 

زمین شناسی گلنوش شمس 

فیزیک یحیویزیست بام رفیعشیمی نمیبینم معلم خوبهریاضی کرمی عالیه

ممنونم ازتون 

برای شیمی هم دبیر میشناسین که خوب باشه اخه دبیر شیمی‌ما بعضی موقع ها هم سرکلاس هم نمیاد 

تیزهوشان فقط بعضی دبیراش خوبن خیلی هاشون با پارتی اومدنریاضی ملاک پور یا کرمیشیمی فراهانی زیست فرهمن ...

خیلی لطف کردین ممنونم ازتون که وقت گذاشتین 

ممنونم ازتون برای شیمی هم دبیر میشناسین که خوب باشه اخه دبیر شیمی‌ما بعضی موقع ها هم سرکلاس هم نمیاد

فراهانی عالیه کاملا از صفر درس میده 

برای مسایل هم فرشاد فرهمند نیا خیلی خوبه