2777
2789
عنوان

حرکت زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست
خدا رو شکر تا حال ندیدیایشالله هیچ وقت هم نبینیاین ساده ترین کار زنداداش منه

ببخشید ولی خیلی بی ادبه پس.

من خودم ۳ تا خواهرشوهر دارم،خیلی خیلی احترام میذارم و متقابلا احترام میبینم. 

مثل خواهر.

اخه دیگه یه خانواده اید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اصلا اهمیت نده بهش یجوری رفتار کن انگار وجود نداره 

گله کنی و عکس العمل نشون بدی فک میکنه دغدغه ت اونه ولی بی محلش کنی می‌فهمه اهمیتی نداره برای تو و حرصت نمی‌ده البته بی محلی کن بی تفاوت باش نه اینکه رو برگردونی مثل خودش و اینا 

راست میگی اتفاقا همین کارو میکنم حرصش در میاد:))

باور کن بین رابطه ها با فامیل شوهر یا فامیل های خودت هرچقدر عکس العمل نشون بدی بابت رفتار های بچگونه احساس میکنن خوب کاری کردن و حرصت درومده پس بیشتر میکنن وقتی فارغ شی ازشون و کاملا ریلکس دست بر میدارن درست مثل بچه ای که فحش میده دنبال جلب توجه که بهش بگن نگو حرف زشت و دعواش کنن چون بچه ها از نظر روانشناسی حتی دعوا کردنشون هم توجه به حساب میارن

هروقت دیدیش توی جمع خنده و شوخی خودتو بکن با جمع و ریلکس نه اینکه چشت چشم نازک کنی و پشت کنی و اینا چون اون موقع در شأن شما نیست 

باور کن بین رابطه ها با فامیل شوهر یا فامیل های خودت هرچقدر عکس العمل نشون بدی بابت رفتار های بچگونه ...

به قول شما طوری برخورد میکنم که انگار اصلا وجود نداره

من خودم با خانواده شوهرم ینی پدر و مادرش رابطمون خوبه

هیچ وقت بی احترامی و بحثی بینمون نبوده

خواهرشوهرم فوق العادس با اینکه من کم میبینمش ی شهر دیگس 

بقیرم آدم تحمل میکنه ب من چ رفتار دخترخاله شوهرم 

ولب این زنداداشم طوریه ک خونه مامانم ایناس

من دائما میبینمش 

رفتار و ادا اصوله دیگه

آدم اخلاق همه رو میتونه تحمل کنه ولی نمیدونم واقعا سر چیه اینکارا!

به قول شما طوری برخورد میکنم که انگار اصلا وجود ندارهمن خودم با خانواده شوهرم ینی پدر و مادرش رابطمو ...

خداروشکر رابطتون خوبه ایشالله همیشه اینطور باشه 

وقتی میری خونه مامانت ریلکس باش خنده و شوخی رو با مادرت کن با اعضای خونواده و عادی رفتار خودتو بکن 

اونهم شرکت کرد تو بحثتون جواب بده ادا اصولش برای جلب توجه و حرصتو دربیاره وقتی بدونه نمیتونه حرص درباره رفتارشو انجام نمی‌ده 

اگه هم دیدی گله می‌کنه و اینا با سیاست و شوخی جوابشو بده نه اینکه حرص بخوری و اینا 

من خودم تجربه زن‌داداش دارم با اینکه خیلی ازش کوچیکترم مثل بچه چهارده ساله لج میکرد اوایل نه اینکه منظوری داشته باشه بخاطر اینکه حرص دربیاره و یجورایی حسادتم میکرد منم همین رویه ای که بهت گفتم پیش گرفتم رفتارشو انجام نمی‌ده دیگه تازه بجای اینکه من حرص بخورم اونم حرص میخوره 😂😂😂