2777
2789

خدا شاهده تو خواهر برادرم فقط من بودم همیشه ک همیشه صدامو بالا نبردم محبت کردم بهش ازش ناامید شدم نمیخوام ببینمش دیگه ..بخاطر حال بد بابام اومدم شیراز بعد بابامو بردن بیمارستان داداشمو زنش بعد س سال قهر نامردی اومدن خونه بابام مامانم همه چی یادش رفت من نبودم اونجا خواهر چهل سالم ز زد فقط گریه می‌کرد از دست مامانم ..س سال پیش عروسمون تو دعوا با برادرزادم ب ما توهین کرده بود جلو خود داداشمو خواهر بزرگم بعد داداشم طلبکار شد از خواهرم ک چرا اومد ب ما گفت و زنش عصبی بود ما هم گفتیم عصبی بود ک بود چطور ما ب خودمون اجازه نمی‌دیم ب خانواده شوهرمون توهین کنیم  چرا زنت ب ریش تو دیده ک ب ما فوش بده دعواتون ب ما چ داداش نامرد منم طبق روال همیشش قهر کرد زنشو ازدواج دومشه از خدا خواسته تو گوش برادرم خوند همرو از چشمش انداخت حتی بچه هامونو..داداشم س سال پاشو خونه بابام نزاشت الکی الکی ..حالا بابام افتاده رو تخت بیمارستان محبتش گل کرده ..ما خانمی کردیم هربار داداشمو دیدیم سلام کردیم محل نداد اما هی مامانم گفت شما کینه ای نباشید تموم کنید بریه ..ی خواهر دارم جدا شده میگه من نخواستم از زن داداش پذیرایی کنم چون ن تنها عذرخواهی نکرد بلکه اومد تو خونه ب من سلام نداد .مامانم جلو اون ب خواهرم تشر زده ..میخوام دق کنم بقران برای خواهرم ..انگار هرچی ی عروس عوضی باشی محترم تری ..هرچی از دهنش درومده نثار خواهرم کرده ..میگه شده صیغه بشم اما باید ازین خونه برم ..چ خاکی تو سرم بریزم ..ز زدم ب مامانم گفتم من تا الان برعکس بقیه فقط احترامتو داشتم اما حالا ک عروست عزیزتر شده دخترتو از خودت روندی میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم ما سلام میکنیم پسرت ج نمی‌ده جا اینکه ب اون تشر بزنی یقه مارو چسبیدی کجا دردمو بگم از دست کارات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این س سال داداشمو زنش فقط پشت سرمون حرف مفت زدن ..با توهین زنش بیشتر زنش عزیز شد چسبید بهش جالبه ب همین بابامم توهین کرده انقد داداشم بی غیرته جا شرمندگی گفته وقتی ب زنم سلام نمی‌دید ب منم ندید ...کاش بین خودشون دعوا میکردن ک ما نفهمیم این توهینارو لااقل نمیسوختیم از بی غیرتی داداشم از رفتار الانه مامانم

تاااااااااا بوده پسر عزیز بوده و زنشم عزیزتر هررررر چی کم‌محل تر و کم‌محبت تر عزیزتر

دقیقا میخوام همین کارو کنم ..بخاطر بابام اومدم از بیمارستان بیاد بی حرف پا میشم میرم دیگه هیچ محلی ب مادرم نمی‌دم ..بهش گفتم کاری داشتی بگو عروست بیاد انجام بده

یه چی بگم ؟؟مشکل از زنداداشتون نیست مشکل از برادرتونه که همچین میدونی رو درست یا غلط به زنداداشتون د ...

اون ک صد در صد ..این زن دومشه با اولی هم همین بود 

اون زد دم کو ن داداشم بچرم داد بهش رفت پی زندگیش ما جور زندگیو بچشو کشیدیم

احترام امامزاده دست متولیه وقتی خواهرت احترام دختر چهل سالشو تو خونه خودش نگه نمیداره عروس معلومه  بلانسبت .... میکنه بهش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اون ک صد در صد ..این زن دومشه با اولی هم همین بود اون زد دم کو ن داداشم بچرم داد بهش رفت پی زندگیش م ...

تا وقتی داداشتون اینه ، اوضاع همینه،بدتر میشه بهتر نمیشه

زن داداش ماهم با ما همینه و مقصر داداشمونه، پس چرا ماها جرئت توهین به خانواده شوهر نداریم 

ماهم تنها کاری که تونستیم بکنیم قطع ارتباط با داداشم بوده ،حداقل دیگه حرفای مفتشونو نمیشنویم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
احترام امامزاده دست متولیه وقتی خواهرت احترام دختر چهل سالشو تو خونه خودش نگه نمیداره عروس معلومه ب ...

متوحه نشدم چی میگید ..فک کنم شما هم متوجه نشدید من چی نوشتم

تا وقتی داداشتون اینه ، اوضاع همینه،بدتر میشه بهتر نمیشهزن داداش ماهم با ما همینه و مقصر داداشمونه، ...

ما هم قط رابطه کردیم البته اول اونا قط رابطه کردن ..کار مامانم خیلی دلمو شکوند