2777
2789
خالم با زنداییم بحثشون شده بعد زنداییم زنگ زده خونه ما دیدم پشت تلفن به مامانم بی احترامی می‌کنه فوش داد به خالم و تند حرف زد با مادرم ،مامانم هم همش میگفت اشکال ندارد و فلان اعصابم خورد شد به مامانم گفتم وقتی زندایی رو ببینم بهش میگم خجالت نکشیدی زنگ زدی خونه بزرگتر از خودت و اینجوری حرف زدی مامانم هم میگه تو دخالت نکن

خودتو آدم بد نکن . 

فردا اینا دوست و صمیمی میشن . ادم بد تو میشی

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهن هر کسیو ک ب مامانم بی احترامی کنه رو سرویس میکنم 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من اگه زنداییم چرت و پرت بگه 

ببخشیدا ولی پارش میکنم، غلط میکنه چیزی بگه

سر همین ماجرا من چند بار بین فامیل مادری اینا دعوا راه انداختم😂

مامانم بهم میکه زنداییت هر غلطی کرد کللا جدی نگیر نمیخوام دعوا بیوفته تو فامیل

زنداییم  دختر عموی مامانم میشه 

کلا ازدواجا همه فامیلیه

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

دهنشو جر میدم،پاچه ورمالیده بیشخصیتو 

زن دایی و دایی من اصلا آدم نیستن 

اتفاقا به مامانم بی احترامی کرد عفریته خانم ،نشوندمش سرجاش. 

والا هرچی ارث پدری داشتن بالا کشیده داییم بازم جنگ اعصاب برا مامانم و خاله هام راه میندازه.  نمیدونیم چی میخوان این زن و شوهر 

خودتو آدم بد نکن . فردا اینا دوست و صمیمی میشن . ادم بد تو میشی

واقعیتش من خیلی روی خانوادم تعصب دارم مخصوصا روی مادرم و برادرم نمیتونم تحمل کنم کسی بهشون حرف بزنه اونا روی من تعصبی ندارنا ولی من دست خودم نیست متعصبم

خب به خالت چیزی گفته نه مادرت . حتما یه چیزی بوده که مادرت چیزی نگفته . این بی احترلمی به مادرت نیس ...

درد و دل نبود که بعدشم داییم ارث مامانمو بالا کشیده ولی مامانم اینا به خاطر حرف مردم سکوت کردن خیلی وقیح هستن

درد و دل نبود که بعدشم داییم ارث مامانمو بالا کشیده ولی مامانم اینا به خاطر حرف مردم سکوت کردن خیلی ...

خب داییت بالا کشیده چه ربطی به زنش داره . حرف مردمم نیس .. حقشو میگرفت . زنداییتم زنگ زده از کارای خالت گفته . نهایت مادرت میگف بخودش زنگ بزن . ولی انگار حق با زنداییه هس ک مادرت دلداریش میداده