2777
2789
عنوان

با دختری که شوهر کرده و پز میده باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 67 پست

بنظر میاد بیشتر از اینکه اون خانم خودنمایی کنه شما مقایسه بیش از حد دارید و ضعف هاتون را هرروز بزرگ تر می‌بینید 

بهتره ارتباط محدود کنید سرتون به زندگی خودتون باشه 

مردم با اعضای خانواده خودشون هم در هفته یکی دوبار بیشتر ارتباط ندارند اقوام که دیگه جای خود دارد 

مسائل که سود وضرری برای زندگی شما نداره را برای خودت بزرگ نکن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اون خودشیفته‌اس و ندید بدیدهتو هم حسودول کن اونو ، استوریاش رو باز نکن. جواب پیاماشم دیر بده تا رلبط ...

استارتر حسود نیست

ویژگی ادم خودشیفته اینطوریه. یه کاری میکنه و جوری نشون میده که تو به من حسودی میکنی و انقدر اینو به طرق مقابلش القا میکنه که طرف به جایی میرسه که خودش هم شک میکنه که من حسودم یا نه

خودشیفته ها خطرناکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل بهترین دوست من که با هم از بچگی بزرگ شدیم و مثل خواهر بودیم بعد ازدواج باهام کات کرد منم هر وقت دیدمش صورتمو اون ور میکردم اصلا تف ب روش نمیکردم البته شوهرش خیلی خسیس هس اصلا شوهرشو نمیخواست ولی قسمت رو نگاه ما زاهدان پسرع شمالی بود الان همین برج ۱۱ میشه یک سال ک ازدواج کرده و ی پسر دوماه داره ولش کن اجی خودش پشیمون میشه ب سم بودن خودش میخنده 

اون خودشیفته‌اس و ندید بدیدهتو هم حسودول کن اونو ، استوریاش رو باز نکن. جواب پیاماشم دیر بده تا رلبط ...

من حسود نیستم حالم از عقده ای بازی هاش بهم میخوره 

اگه مشکل فقط من بودم چرا با بقیه دخترا هم دعواش شد؟! 

عزیزم اینو آویزه گوشت کن تمام دخترای فامیل من که همیشه اینجور پوز میدادن واسه شوهر کردن و منم اغفال میکردن که شوهر شوهره شوهر بالشت پره شوهر اما دو تا خواستگارام که خیلی هم موقعیت عالی داشتن تو سن چهارده و پانزده سالگیم رد کردم و بهترین کارو کردم اما اینا یخ دوره ای دارن تا سالها میخوان سرکوفت بزنن انگار شوهر چیه ولی سالها بعد ببین چجوری می‌نالند از زندگیهاشون بی توجه باش گلم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
چون لجم میگیره فکر میکنه شوهر کرده از همه بالاتره و مدام در حال پز دادن هست

خب فک کنه

چی از شما کم میشه

داری انرژیت رو هدر میدی خودت رو اذیت میکنی ک یگی دیگه حالش خوب نیست و ادم مزخرفیه

من حسود نیستم حالم از عقده ای بازی هاش بهم میخوره اگه مشکل فقط من بودم چرا با بقیه دخترا هم دعواش شد ...

خب اونا رابطشون رو باهاش قطع کردن خودشون رو راحت کردن.

منم از این عقده ایا دور وبرم هست که دیگه باهاشون کمتر حرف زدم و الان کاری بهم نداریم.

تو هم به جای رقابت رهاش کن. 

استارتر حسود نیستویژگی ادم خودشیفته اینطوریه. یه کاری میکنه و جوری نشون میده که تو به من حسودی میکنی ...

دقیقاااا همینجوره 

من خودم تو دانشگاه ۲ واحد روان داشتیم اختلالات شخصیت رو خوندیم یکیش همین اختلال شخصیت خودشیفته بود که دقیقا همینجوره اگه لایکش نکنی و بهش تبریک نگی میگه حسودیش میشه