2777
2789
عنوان

بنظرتون توی چه سنی میل جنسی خانوما به اوج میرسه و کم کم کمتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴۰

۴۰ سال جوونه به علاوه چرا فکر میکنی تو این سن نباید میل جنسی زیاد وجود داشته باشه چون من از افراد عادی هم شنیدم تو این سن میل شون زیاد بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
۳۵ تا ۴۰ میانسالیه؟؟

میان‌سالی دوره‌ای از زندگی است که پس از جوانی و پیش از سالمندی می‌باشد. میانسالی، در میانه سال‌های کودکی و پیری است. بازه دقیق سنی، یک موضوع مورد گفتگو برای دانشگاه‌ها است، اما این اصطلاح معمولاً برای نشان دادن بازه سنی از 35 سال تا حدود ۶۵ سال به‌کار می‌رود.

میان‌سالی - ویکی‌پدیا

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
۴۰ سال جوونه به علاوه چرا فکر میکنی تو این سن نباید میل جنسی زیاد وجود داشته باشه چون من از افراد عا ...

ان شاءالله که زیاد باشه. اما چیزی که دیدم خانوما یمقدار کم میشه میلشون

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

میان‌سالی دوره‌ای از زندگی است که پس از جوانی و پیش از سالمندی می‌باشد. میانسالی، در میانه سال‌های ک ...

اون ماله قدیم بود. سن پیری خیلی رفته بالا. تازه از شصت سالگی میانسالی شروع میشه. از هشتاد هم پیری شروع میشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
اون ماله قدیم بود. سن پیری خیلی رفته بالا. تازه از شصت سالگی میانسالی شروع میشه. از هشتاد هم پیری شر ...

اشتباه نمیکنی گل؟ 

بخاطر لیفت و بوتاکس میگید؟ 😂😂😂

روستا، لطافت، تمیزی، محصولات ارگانیک، محلی، تحرک زیاد

نخوردن فست فود و نوشابه و حتی مصرف کربوهیدرات به میزان کم

اونوقت الان سن پیری رفته بالا؟ رو چه حسابی؟ 😂🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اشتباه نمیکنی گل؟ بخاطر لیفت و بوتاکس میگید؟ 😂😂😂روستا، لطافت، تمیزی، محصولات ارگانیک، محلی، تحرک ...

نه مطمئنم. اتفاقا هیچ ربطی به عملهای زیبایی نداره. سبک زندگی، تحصیلات پایین، ازدواج و بارداری زودهنگام و خیلی چیزای دیگه سن پیری رو میاره پایین و بالعکس.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique