2777
2789
نمیدونم دیگه ولی من اصلا نمی‌فهمم فرق ارضا شدن و نشدن رو اصلاااااااا شوهرم میگه الکی میگی ولی واقعا ...

وا! این چ مدله دیگ...بلخره یجا ب اون حس خیلییی زیاد میرسی ب همون میگن ار...

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطوری ک‌ خیلی بده😑 عذرمیخوام تح..ریک هم نمیشی؟

میدونی اصلا از رابطه خوشم نمیاد خیلی سردم شوهرمم بیچاره خیلی گیر نمیده اگرم انجام میدم بخاطر اونه ینی خودم هیچ شوق و علاقه ای ندارم تازه حامله هم هستم خخخخ

دوستان یه سوال این قضیه خ ا که باعث از بین بردن لذت تو رابطه میشه فقط واسه خانوما صدق می‌کنه یا آقای ...

ن برا اقایونم هس 

منتها چون اونا تحریک پزیریشون بیشتر ۹۰ درصد دچار زود انزالی میشن 

یا اگه اعتیاد فکری باشه دیر انزالی یا عدم لذت تو رابطه 

میدونی اصلا از رابطه خوشم نمیاد خیلی سردم شوهرمم بیچاره خیلی گیر نمیده اگرم انجام میدم بخاطر اونه ین ...

آها😂اگه نیاز نداری مشکلی نیست

خوشبخت باشی عزیزم انشاءالله یه نی نی سالم‌ و خوشگل نصیبت بشه😍🤗

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
آها😂اگه نیاز نداری مشکلی نیستخوشبخت باشی عزیزم انشاءالله یه نی نی سالم‌ و خوشگل نصیبت بشه😍🤗

با ۲۵ سال باید خجالت بکشم ک از هیچی سر در نمیارم فیلم صحنه دار هم میبینم تهوع میگیرم هههههمرسی عزیزم دعام کن نزدیک زایمانمه

اعتیاد فکری چیه دیگه

اعتیاد فکری اینطوریه که مثلا فک کن انار خیلی دوست داری 

تو ذهنت هی بهش فکر میکنی 

بهش پروبال میدی به بهترین شکل تصورش میکنی 

بعد که یه انار گیرت میاد نمیتونی از خوردنش اون لذتی رو ببری که طبیعتا باید ببری 

چون تو ذهنت یه اناری رو مدام تصور کردی که اصلا همه اش باهم نمیشه 

ترجیح میدی انار واقعی رو بزاری کنار و بپردازی به اون انار تجسماتت