2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازش بدم میاد دیگه🥲🥲🥲

دز خواست مربی دیگه ای کن 

من مربیم ی کتکی بهم زد تا یک هفته دستم درد میکرد ولی ارزش داشت دیگه اون نکته رو‌فراموش نکردم  😂😂😂😂

چوب معلم گله واقعا سخت بهم گرفت بار اول قبول بشم 

سلام عزیزم خوبم شما خوبی؟😍

همیشه خوب باشی عزیزم 💙

منم خوبم متشکرم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فدا سرت آن شاءالله دفعه بعددوست داشتی کانال اموزش رایگان خیاطی روبیکا زدم عضو شو لینگ امضامه

عزیزم من عضو شدم دستتون درد نکنه 🥰 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
دز خواست مربی دیگه ای کن من مربیم ی کتکی بهم زد تا یک هفته دستم درد میکرد ولی ارزش داشت دیگه اون نکت ...

میتونم ولی نمیکنم

میشناسه منو بعد طول می‌کشه به یکی دیگه عادت کنم

چون میشناسه زشت میشه گیر افتادم 🥲

اصلا اون ماشینی که ما باهاش امتحان می‌دادیم کلاجش خراب بود خیلی بدتر از ماشین مربی آموزش بود...انگار ...

مال منم کلاجش بالا بود گفتم این خیلی بالاست استاندارد نیست

گفت خودم گرفتم تو ولش کن

چون فهمید بلدم فقط اون واقعا برای من بالا بود 

میتونم ولی نمیکنممیشناسه منو بعد طول می‌کشه به یکی دیگه عادت کنمچون میشناسه زشت میشه گیر افتادم 🥲

مهم نیست  با ی اقا ۲جلسه بگیر 

که عادت کنی 

من خودم مربیم خانم بود بهم گفت اگع قبول نشدی با اقا۲جلسه بگیر

که خداروشکر کتکش کارساز بود بار اول قبول شدم رفت

عزیزم من عضو شدم دستتون درد نکنه 🥰

خوش اومدی عزیزم امیدوارم برات مفید باشه💚💚💚💚

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl