2777
2789
عنوان

خونه آپارتمان یا ویلایی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 64 پست

آپارتمان بالاشهر

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

توی اپارتمان اگه یه همسایه بد یا شلوغ نصیبت بشه دیوانه میشی...بخدا صدای س....میومد تو خونه ما

ما خودمون یه اپارتمان زندگی کردیم خداشاهده بهترین همسایه هایی بودن که داشتیم عالی بودن

ولی خب به قول شما همسایه بی فکرم هست یهو اذیت بشیم و...

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ویلایی واسه این خوبه که خودت بسازی دلخواهت

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

ببینید مثلا شما ۹میلیارد دارید تو شهرما با ۹میلیارد نمیشه بالاشهر ویلا خرید ولی همون منطقه میشه یا و ...

با نه میلیارد آپارتمان چن متری و ویلایی چن متری میتونی بخری

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ببینید مثلا شما ۹میلیارد دارید تو شهرما با ۹میلیارد نمیشه بالاشهر ویلا خرید ولی همون منطقه میشه یا و ...

بستگی به خودت داره

سال ۹۶ که ما خونه ویلایی خریدیم جای متوسط 

با همون پول جای لاکچری میتونستیم آپارتمان ۱۵۰ متری بخریم

خونه ما الان مثلا ۱۰ تومن باشه

اونجا ۱۴ تومنه

ولی من بازم ترجیح میدم ویلایی باشم

خونه مال خودمه بچه هام آرامش دارن

آپارتمان حتی بهترین جای شهر بازم سخته

همیشه میگفتم آپارتمان امنیت داره ولی همین الان طبقه بالایی اومده میگه شوهرم مواد زده توهم زده و چاقو برداشته تا نیومده دنبالم گوشیتو بده زنگ بزنم ۱۱۰

خیلی ترسیدم...گفتم کاش ویلایی بودم

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

مااپارتمان بودیم.سقفا نازک صدای تلویزیون یاحرف زدن همسایه میاد.واخد بالایی‌انگار‌میدون اسب سواری بود.صدای باند تاته بلند میکردن.منطقه خوب هم بودیم‌مثلا.فاضلاب گیرمیکرد هیچکس‌گردن‌نمیگرف مبادا خونش بنایی بشه.یکی شارژ میده یکی ن.دزدی زیادد.خلاصه ویلایی اومدیم.انگار تو بهشتیم

منم گیج شدم والاتجربه اپارتمان دارم حیاط دارم خونه مادربزرگم دیدمولی منطقه خونه برامون مهمه یسری از ...

اره واقعا منطقه هم مهمه مخصوصا اگه بچه داشته باشی بالاخره قراره ارتباط برقرار کنه با بچه های اون کوچه و محله 

با نه میلیارد آپارتمان چن متری و ویلایی چن متری میتونی بخری

اپارتمان ۲۰۰ ۳۰۰ متری

ویلایی ۱۵۰ ۲۰۰ ولی منطقه پایین 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

من تو هر دو زندگی کردم 

اپارتمان بالاشهر هم ویلایی جای متوسط 

ارامش و رفاهی که میتونی با ویلایی داشته باشی توی اپارتمان نخواهی داشت 

رفت و امدت مدام زیر نظره ، نمیتونی جشن بگیری ، ورزش نمیتونی بکنی و ..... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚