2777
2789
عنوان

خونه آپارتمان یا ویلایی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 64 پست

بچه کوچیک که مدرسه نمیره و نیاز به تحرک داره ویلایی بچه که بزرگ شه مدرسه خوب نیاز داره و فضای فرهنگی بهتر اون موقع دیگه خود خونه مهم نیست مهم اینه که کجا باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اگر بچه داری یا تصمیم داری بیاری برای آرامش روح و روان بچه ات ویلایی بخر

مجردم والا عزیزم 

من و خواهرمم تنهاییم اون کنکوریه منم دانشجو یه شهر دیگه میترسم مامان و بابام اذیت شن 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه میگفتم آپارتمان امنیت داره ولی همین الان طبقه بالایی اومده میگه شوهرم مواد زده توهم زده و چاقو ...

یا خداا

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

ما الان آپارتمانیم برق میره آب نیس پکیج خاموش همه چی قفل میشه

طبقه بالامون ی آدم نفهمه فقط سر و صدا میکنه ۳ نصفه شب ، صدای تلویزیون حرف زدن شونم میشنویم. تذکر هم دادیم میگه چاردیواری اختیاری از اون ور سر پارکینگ دعواس ، سر پول شارژ دعواس 

تازه ما مثلا که بالای شهریم همه ادای پولدار و با فرهنگ بودن درمیارن و شعور صفرررر

ولی خب اینم که بعضی آپارتمانا رشد قیمتشون بیشتر از خونه ویلایی هست اگه منطقه خوب باشه

یا خداا

آره خیلی ترسیدم...گفتم‌گوشیم شارژ نداره و در رو بستم...

آخه من پسر دبستانی دارم که رفت و آمد میکنه.. اگه شوهرش میدید و ی روز به پسرم تو لابی یا پارکینگ آسیب میزد چی؟

اگر آپارتمان میخری حواست باشه کیا همسایت میشن...جایی بخر که آدم حسابی توش ساکن باشن...

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

اپارتمانای الان همشون یونولیت و‌مصالح بد ساخته شدن.هرچی‌بگذره کاشی زود کنده میشه و نماش افتضاح میشه. ...

بهرحال توی خرید به همسایه های اطراف باید دقت کرد،ویلایی واسه خانم مجرد وزوج جوان بنظرم خوب نیست

ما الان آپارتمانیم برق میره آب نیس پکیج خاموش همه چی قفل میشهطبقه بالامون ی آدم نفهمه فقط سر و صدا م ...

ممنون که گفتی عزیزم 

الان شما میخواین تو اون خونه زندگی کنید یا پدر و مادرتون؟

پدر و مادرمم منم سال دیگه درسم تموم میشه برمیگردم دیگه