2777
2789
عنوان

خونه آپارتمان یا ویلایی ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 64 پست

ن اپارتمان بالای شهر بودم ۸۰ متری دادم یه خونه ۲۰۰ متری جای متوسط شهر گرفتم...خیلی خوشحالم چون توی اپارتمان اصلا اسایش نداشتیم...ماهانه یا شارژ رو میبردن بالا یا هزینه نصب فلان یا برق میرفت اسانسور نداشتیم یا....

الان این خونه خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویلایی

ببینید مثلا شما ۹میلیارد دارید تو شهرما با ۹میلیارد نمیشه بالاشهر ویلا خرید 

ولی همون منطقه میشه یا واحد اپارتمان گرفت

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

ببینید مثلا شما ۹میلیارد دارید تو شهرما با ۹میلیارد نمیشه بالاشهر ویلا خرید ولی همون منطقه میشه یا و ...

منم همین شرایط رو داشتم 

آپارتمان در بهترین منطقه یا ویلایی در مرکز شهر 

من ویلایی گرفتم 

چون به هیچ عنوان آدم آپارتمان نیستم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نمی‌دونم من خودم تجربه آپارتمان نشینی ندارم ولی اکثرا همین جا دیدم مینالن از آپارتمان نشینی

منم گیج شدم والا

تجربه اپارتمان دارم حیاط دارم خونه مادربزرگم دیدم

ولی منطقه خونه برامون مهمه 

یسری از منطقه ها افتضاحه از لحاظ امنیت 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

قطعاااااا ویلایی...آپارتمانی عذابه عذااااب

الان خونه مارو ببینی آب رفته طبقه پایینمون کندیم لوله سوراخ شده بود کندیم خونه گند زده شده بهش حالا بیا درست کن فرشامو هم جمع نکردم کثیف شدن 

من به شخصه راحتی و مستقلی خونه ویلایی و ترجیح میدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏