اگر مقدار پولی داشتید که میتونستید یه ویلایی تو منطقه متوسط رو به پایین شهر بخرید با متراژ بیشتر یا با همون مقدار یه واحد اپارتمان تو منطقه بالاشهر کدومو انتخاب میکردید ؟
انتخاب من اپارتمان بالاشهره خواستم از تجربیات شمام استفاده کنم 🌹
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
ن اپارتمان بالای شهر بودم ۸۰ متری دادم یه خونه ۲۰۰ متری جای متوسط شهر گرفتم...خیلی خوشحالم چون توی اپارتمان اصلا اسایش نداشتیم...ماهانه یا شارژ رو میبردن بالا یا هزینه نصب فلان یا برق میرفت اسانسور نداشتیم یا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید مثلا شما ۹میلیارد دارید تو شهرما با ۹میلیارد نمیشه بالاشهر ویلا خرید
ولی همون منطقه میشه یا واحد اپارتمان گرفت
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
نمیدونم من خودم تجربه آپارتمان نشینی ندارم ولی اکثرا همین جا دیدم مینالن از آپارتمان نشینی
منم گیج شدم والا
تجربه اپارتمان دارم حیاط دارم خونه مادربزرگم دیدم
ولی منطقه خونه برامون مهمه
یسری از منطقه ها افتضاحه از لحاظ امنیت